Σε ποιο τρικ δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί; - Karfitsa.gr
Ευ Ζην

Σε ποιο τρικ δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί;

Μιλάμε για ένα απλό και πολύ-δοκιμασμένο κολπάκι που μπορείς να κάνεις για να ρίξεις αυτόν που έχεις βάλει στο μάτι ή έστω αν δεν ενδιαφέρεται να τον κάνεις να εκδηλωθεί.

Σίγουρα έχεις ακούσεις για το σκωτσέζικο ντους και πώς αυτό είναι ικανό όχι μόνο να τρελάνει το αντικείμενο του πόθου σου, αλλά να το ρίξει και στον έρωτά σου. Σύμφωνα λοιπόν με ειδικούς σεξολόγους, η μοναδική τακτική που σίγουρα αποδίδει είναι η απλή εναλλαγή συμπεριφοράς.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τον μπερδέψεις για το τι σκέφτεσαι και τι αισθάνεσαι για αυτόν. Προφανώς και δεν θα είναι υπέρ σου να γίνεις ενοχλητική, αλλά μπορείς σε κάθε περίπτωση να κάνεις την παρουσία σου αισθητή. Απλοί τρόποι είναι, τα συχνά μηνύματα και οι επισκέψεις στο στέκι του καλού κακού. Γενικότερα κάνε οτιδήποτε θα σε φέρει πιο κοντά του και θα του επιτρέψει να σε γνωρίσει.

Και αφού γίνει αυτό για κάποιο διάστημα, εξαφανίσου. Εξαφανίσου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από τη ζωή του γενικότερα. Σε περίπτωση που δεν του είσαι αδιάφορη, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε ψάξει.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ