Σε ρυθμό διακινήσεων μεταναστών μπαίνει πάλι η Θράκη - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Σε ρυθμό διακινήσεων μεταναστών μπαίνει πάλι η Θράκη

Ξανά σε… ρυθμό διακινήσεων μεταναστών μπαίνει η Θράκη,  μετά τα επεισόδια που ήταν σε εξέλιξη στη συνοριακή γραμμή καθ’ όλη τη διάρκεια του  Μαρτίου. Όπως επιβεβαιώνεται από τις συλλήψεις που γίνονται, συνεχίζονται οι προσπάθειες διακίνησης μεταναστών από τα σύνορα προς το εσωτερικό της χώρας.

Οι περιπτώσεις είναι περιορισμένες, όμως τα μέτρα παραμένουν ενισχυμένα στον Έβρο προκειμένου να μην αυξηθούν περαιτέρω. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση Πακιστανού ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ως συνοδηγός αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν τέσσερις μετανάστες από το Μπαγκλαντές. Ο συνοδηγός κατηγορείται για διακίνηση, ενώ ο οδηγός του ΙΧ κατάφερε να ξεφύγει. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα το όχημα εντοπίστηκε στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής και αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει και ακινητοποίησε το αυτοκίνητο έξω από το χωριό Ανθοχώρι Ροδόπης.

Οδηγός και συνοδηγός διέφυγαν από το σημείο τρέχοντας, ο συνοδηγός συνελήφθη, ο οδηγός όμως κατάφερε και κρύφτηκε σε θάμνους και εξαφανίστηκε. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν οι τέσσερις μετανάστες.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ