Σημάδια που δείχνουν ότι είστε στο σωστό δρόμο, ακόμα και αν δεν το νιώθετε έτσι! - Karfitsa.gr
Χαλαρά

Σημάδια που δείχνουν ότι είστε στο σωστό δρόμο, ακόμα και αν δεν το νιώθετε έτσι!

Συχνά, οι αλλαγές μπορεί να μας προκαλούν στρες και να νιώθουμε άβολα σε καταστάσεις, αλλά το Σύμπαν είναι εδώ και μας στηρίζει. Είστε στο σωστό δρόμο λοιπόν και όλα θα έρθουν σε εσάς στο σωστό χρόνο. Ότι είναι προορισμένο για εσάς, θα σας βρίσκει πάντα, με φυσικό τρόπο.

Δεν έχετε ιδέα για το τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Επειδή έχετε επιλέξει να ακολουθήσετε το δρόμο της διαίσθησης και της καρδιάς σας και όχι ότι σας «διατάζει» η λογική. Η έλλειψη πλήρους ελέγχου μπορεί να είναι τρομακτική, αλλά επίσης σας προσφέρει ατέλειωτες δυνατότητες. Αν και μπορεί να νιώθετε φόβο, επίσης γνωρίζετε ότι το άγνωστο, θα σας οδηγήσει σε νέους συναρπαστικούς δρόμους.

Χάνετε κάποια πράγματα και ανθρώπους στο δρόμο.

Η ζωή σας κάποιες στιγμές γίνεται χαοτική, χάνετε πράγματα στην πορεία, όσο αλλάζετε και εξελίσσεστε. Όμως, αυτές οι απώλειες σας βοηθούν να προχωράτε μπροστά, όσο κι αν σας πονούν.

Ενδιαφέρεστε περισσότερο για το μέλλον, παρά για το παρελθόν.

Δεν σας απασχολεί τόσο το παρελθόν και εστιάζετε στο μέλλον και στα θετικά πράγματα που έρχονται.

Έχετε χτίσει ουσιαστικές σχέσεις.

Οι σχέσεις σας αποκτούν περισσότερο νόημα και εσείς πάντα επιλέγετε να βρίσκεστε δίπλα σε ανθρώπους που σας εμπνέουν και σας κάνουν να νιώθετε καλά.

Συχνά νιώθετε φορτωμένοι.

Επειδή συνεχώς μαθαίνετε και εξελίσσετε, βγαίνοντας από τη ζώνη άνεσης σας και πασχίζοντας να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, μπορεί το ωράριό σας να σας κουράζει ορισμένες φορές. Ίσως να νιώσετε και απόγνωση, νομίζοντας ότι μένατε στάσιμοι, αλλά αυτό δεν ισχύει. Υπέροχες συμπτώσεις εμφανίζονται στη ζωή σας. Πρόσωπα ή πληροφορίες που χρειάζεστε, έρχονται στη ζωή σας την κατάλληλη στιγμή. Σκέφτεστε για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και κάποιος τυχαία σας δίνει τον τρόπο επίλυσής του την κατάλληλη στιγμή.

Ζήστε για εσάς.

Γνωρίζετε ότι είναι το δικό σας ταξίδι και δεν νιώθετε πια την ανάγκη να αποδείξετε σε κάποιον την αξία σας, επειδή ξέρετε ότι κάνετε το καλύτερο για εσάς. Ξέρετε να αντιμετωπίζετε τα εμπόδια και τις πιθανές αποτυχίες. Καθώς προχωράτε μπροστά, συναντάτε εμπόδια, αλλά αυτά αποτελούν ένα απλά σημάδι της εξέλιξής σας. Συνεχίστε στο δρόμο σας και μην πτοείστε από τις αποτυχίες.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ