Σοκαριστικές αναρτήσεις και προσβολές από πρώην δήμαρχο της Χαλκιδικής - Karfitsa.gr
Παραπολιτικά

Σοκαριστικές αναρτήσεις και προσβολές από πρώην δήμαρχο της Χαλκιδικής

Σοκ προκαλούν τα  σχόλια πρώην δημάρχου του Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης γνωστού ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας στο Α.Π.Θ.

Ο πρώην δήμαρχος επί μία θητεία στο δήμο Κασσάνδρας επιδίδεται σε ντελίριο ύβρεων και προσβολών συμμετέχοντας σε δημόσιο διάλογο σχολιάζονας αναρτήσεις άλλων πολιτών προσβάλλοντας κατάφορα τους ίδιους και απεχθής χαρακτηρισμούς.

Η σελίδα μετατράπηκε σε αρένα ανάρμοστης συμπεριφοράς με το στέλεχος της αυτοδιοίκησης να επιτίθεται και να απαντά με λέξεις που δεν αρμόζουν ούτε στην  πιο νοσηρή φαντασία, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την έντονη διαφωνία του για την κατάληψη της Πρυτανείας από ομάδα φοιτητών και τα επεισόδια που ακολούθησαν ανάμεσα σε δυνάμεις της αστυνομίας και διαδηλωτές.

Ο πρώην δήμαρχος που είναι νυν επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης στο δήμο της Χαλκιδικής, μιλά με χυδαίο τρόπο για τους ίδιους τους συνομιλητές αφήνοντας ακραία χλευαστικά και χυδαία υπονοούμενα ακόμη και για τις… μητέρες όσων διαφωνούν με τις τοποθετήσεις του. Η συγκεκριμένη στάση του τέως δημάρχου προκαλεί σοκ και αλγεινή εντύπωση…

Μερικές από τις αναρτήσεις:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ