Στέλιος Πέτσας για Διαματάρη: Για την κυβέρνηση το θέμα έχει λήξη - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Στέλιος Πέτσας για Διαματάρη: Για την κυβέρνηση το θέμα έχει λήξη

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε στο θέμα του Αντώνη Διαματάρη παρέχοντάς του πλήρη κάλυψη.

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι «το θέμα έχει λήξει για την κυβέρνηση, μετά την διευκρίνιση του κ. Διαματάρη ότι σπούδασε» στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, αλλά δεν πήρε πτυχίο.

Στη συνέχεια ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για το κοινωνικό μέρισμα, ότι η κυβέρνηση μοιράζει «ψίχουλα» υπενθυμίζοντας ότι προεκλογικά και συγκεκριμένα πριν τις ευρωεκλογές ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φρόντισε να μοιράσει προκαταβολικά ό,τι υπήρχε διαθέσιμο από τον δημοσιονομικό χώρο του 2019 για να μπορέσει να υφαρπάξει κάποιες ψήφους.

Τέλος ανέφερε παρά το παραπάνω γεγονός η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να δημιουργήσει δημοσιονομικό χώρο, να καλύψει το δημοσιονομικό κενό που είχε καταγραφεί, να προχωρήσει σε μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 22%, να δώσει αυξημένο επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, να στηρίξει τη ΔΕΗ και τα ΕΛΤΑ και να δώσει κοινωνικό επίδομα σε 200.000 νοικοκυριά.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ