Στέλιος Πέτσας για προστατευόμενους μάρτυρες: «Δεν υπάρχει καμία παράτυπη διαδικασία» - Karfitsa.gr
Πολιτική

Στέλιος Πέτσας για προστατευόμενους μάρτυρες: «Δεν υπάρχει καμία παράτυπη διαδικασία»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε στους προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis και έκανε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα ο Πέτσας σημείωσε ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε μόνος του να αναμειχθεί στην δικαιοσύνη και στην Προανακριτική. Στη συνέχεια του άσκησε κριτική λέγοντας ότι «Επέλεξε να βάλει τον εαυτό του στο κέντρο της συζήτησης και να πει σημαντικά ψέματα: Δεν υπάρχει καμία κοινοτική οδηγία, δεν επιλέγει η ΝΔ ή το ΚΙΝΑΛ κάποια διαδικασία,. Όλα τα κόμματα, πλην του ΣΥΡΙΖΑ, επέλξαν αυτή τη διαδικασία, η οποία είναι η ίδια με αυτήν που ακολούθησε και η φυσική Δικαιοσύνη».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ο Στέλιος Πέτσας υποστήριξε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται σε πανικό. «Στον απολογισμό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ρητή αναφορά «θα πρέπει να είναι κανείς προσεχτικός και να αφήνει τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της, πώς συνάδει αυτό με τη δήλωσή του;» αναρωτήθηκε.

Παράλληλα ο κ. Πέτσαςαπαντώντας σε ερώτηση για την επιστολή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου υποστήριξε ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο με τα ψέματα που λέει ο κ. Τσίπρας.

Τέλος σημείωσε πως «Αναμένουμε αν θα προσέλθει η σημερινή μάρτυρας. Είναι θέμα της Δικαιοσύνης, όχι της κυβέρνησης. Η προανακριτική επιτροπή έχει εργαλεία στα χέρι της και έχουν υπάρξει σημαντικές καταθέσεις μέχρι σήμερα. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι οι διαδικασίες δεν έχουν χρονικό ορίζοντα. Ο μάρτυρας μπορεί να κλητευθεί και στο μέλλον».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ