Στέλιος Πέτσας: Δεν αιφνιδιάστηκε κανείς από τις ενέργειες της κυβέρνησης για τα νέα κλειστά κέντρα - Karfitsa.gr
Uncategorized

Στέλιος Πέτσας: Δεν αιφνιδιάστηκε κανείς από τις ενέργειες της κυβέρνησης για τα νέα κλειστά κέντρα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σε σημερινές του δηλώσεις εκτίμησε ότι η Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου και οι δήμαρχοι των νησιών δεν θα συνεχίσουν στην άποψη να μην έρχονται σε επαφή με την κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας εκπρόσωπος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ λίγη ώρα μετά την λήξη της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας φορέων και κατοίκων των νησιών Βορείου Αιγαίου, τόνισε ότι η κυβέρνηση έκανε εξαντλητικό διάλογο 2,5 μηνών με τους φορείς των νησιών για τα κλειστά κέντρα και συνέχισε λέγοντας πως δεν αιφνιδιάστηκε κανείς από τις ενέργειες της κυβέρνησης.

Σε ότι έχει να κάνει με τα ελληνοτουρκικά ο κ. Πέτσας σημείωσε πως«εμείς θέλουμε να έχουμε ανοικτά κανάλια επικοινωνίας με την Τουρκία, ακόμη και όταν υπάρχει ένταση» και πρόσθεσε παράλληλα ότι η τουρκική προκλητικότητα είναι τέτοια που δεν επιτρέπει να γίνουν σοβαρά βήματα.

Παράλληλα ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στην συνταξιοδότηση των Βορειοηπειρωτών λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση ικανοποιεί το αίτημα των βορειοηπειρωτών μειώνοντας τα χρόνια παραμονής στην Ελλάδα που χρειάζονται, ώστε να δικαιούνται την Εθνική Σύνταξη.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ