Στέλιος Πέτσας: Η Ελλάδα άντεξε τέσσερις χιλιάδες προσπάθειες παράνομης εισόδου στη χώρα - Karfitsa.gr
Πολιτική

Στέλιος Πέτσας: Η Ελλάδα άντεξε τέσσερις χιλιάδες προσπάθειες παράνομης εισόδου στη χώρα

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για το προσφυγικό-μεταναστευτικό υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον Στέλιο Πέτσα να κάνει δηλώσεις όπου, ανάμεσα σε άλλα, σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί για να φυλάξει τα σύνορα της χώρας.

«Η Ελλάδα δέχθηκε χθες μια οργανωμένη, μαζική, παράνομη επίθεση παραβίασης των συνόρων μας», ενώ «απετράπησαν 4.000 παράνομοι είσοδοι στην χώρα την Παρασκευή», είπε ο κ. Πέτσας. Πρόσθεσε ότι συνελήφθησαν 66 άτομα, τα οποία πέρασαν τα σύνορα. Οι συγκεκριμένοι κρατούνται και δεν έχουν σχέση με το Ιντλίμπ στη Συρία.

Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση συγχαίρουν τα στελέχη της ΕΛΑΣ και των Ενόπλων Δυνάμεων που δρουν στην περιοχή του Έβρου είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και επανέλαβε ότι η κυβέρνηση ενισχύει τις δυνάμεις σε ξηρά και θάλασσα. Όπως είπε, στον Έβρο στέλνονται επιπλέον δυνάμεις της ΕΛΑΣ και του στρατού, ενώ ενισχύονται και οι δυνάμεις στα νησιά του Αιγαίου. Από σήμερα θα περιπολούν 52 σκάφη του Λιμενικού και του Πολεμικού Ναυτικού.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε δωρεάν την τελευταία ηλεκτρονική έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ