Στέλιος Πέτσας: Σταδιακή θα είναι η άρση των μέτρων – Προετοιμασία για δεύτερο κύμα της επιδημίας - Karfitsa.gr
Πολιτική

Στέλιος Πέτσας: Σταδιακή θα είναι η άρση των μέτρων – Προετοιμασία για δεύτερο κύμα της επιδημίας

Σε νέα του τηλεοπτική εμφάνιση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τοποθετήθηκε σχετικά με το πως θα γίνει η άρση των μέτρων μετά το πέρασμα της επιδημίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ επέστησε εκ νέου την προσοχή ότι πρέπει να τηρηθούν ευλαβικά τα μέτρα μέχρι τις 27 Απριλίου, διάστημα στο οποίο θα εξεταστούν οι περιορισμοί που θα αρθούν πρώτοι.

Παράλληλα ανέφερε ότι «Καλοκαίρι θα κάνουμε, αλλά θα προετοιμαστούμε σκληρά για ενδεχόμενο νέο κύμα του ιού το φθινόπωρο». Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «Πλησιάζουμε το χρονικό ορόσημο και φτάνουμε σε νέες ανακοινώσεις όσον αφορά στα μέτρα που έχουν παρθεί για τον κορωνοϊό. Το ένα είναι για τα πρόστιμα και το άλλο για ενδεχόμενη παραβατική συμπεριφορά κάποιων που θα προσπαθήσουν να πάνε στην επαρχία είτε από τις εθνικές οδούς είτε από τις παλιές εθνικές οδούς».

Την ίδια στιγμή τόνισε ότι «τα διόδια δεν κλείνουν, αλλά θα παρθούν αυστηρότερα μέτρα». Για το ενδεχόμενο μεγαλύτερης αστυνόμευσης την Κυριακή του Πάσχα συμπλήρωσε πως «Δεν μπορεί να υπάρχει ένας αστυνομικός σε κάθε αυλή σε κάθε γειτονιά. Δεν ψήνουμε στις αυλές μας, το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό».

Σε ότι έχει να κάνει με τις Πανελληνίες εξετάσεις ανέφερε πως «Ο χρονικός ορίζοντας θα είναι το καλοκαίρι κι όχι το φθινόπωρο, όσον αφορά στην περίοδο διεξαγωγής των πανελληνίων. Οσον αφορά γενικά τα σχολεία δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει. Υπάρχει συνεννόηση σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο και λαμβάνουμε όλες τις παραμέτρους υπόψιν».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ