Στήριξη σε Ν. Ταχιάο από τον Κ. Μητσοτάκη – «Μήνυμα νίκης για την μεγάλη πολιτική αλλαγή θα στείλει η Θεσσαλονίκη» - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη

Στήριξη σε Ν. Ταχιάο από τον Κ. Μητσοτάκη – «Μήνυμα νίκης για την μεγάλη πολιτική αλλαγή θα στείλει η Θεσσαλονίκη»

Μήνυμα στήριξης στον υποψήφιο δήμαρχο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Νίκο Ταχιάο, έστειλε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του κ. Ταχιάου στην Τσιμισκή, όπου τον υποδέχτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος. Ο κ. Ταχιάος, απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρθηκε σε θέματα ασφάλειας και επισήμανε ότι η εγκληματικότητα στην πόλη έχει αυξηθεί. Αναφέρθηκε ακόμα στο θέμα του μετρό και τόνισε ότι η κυβέρνηση θεωρεί τους Θεσσαλονικείς «ιθαγενείς». «Εγκαινιάζουν κλειστούς σταθμούς του μετρό με μουσαμάδες», σημείωσε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε επίσης ότι οι αστικές συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε κακό χάλι. «Ο κόσμος περιμένει στις στάσεις τα λεωφορεία, αλλά τα λεωφορεία έρχονται όταν… φέξει», επισήμανε. Τέλος, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε τη Θεσσαλονίκη «καρδιά της Μακεδονίας» και τόνισε πως η πόλη θα στείλει «μήνυμα νίκης» για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα αρχίσει να συντελείται στη χώρα από τις εκλογές της Κυριακής. Το μήνυμα νίκης, σύμφωνα με τον ίδιο, θα φανεί ήδη από το σημερινό βράδυ, στην συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, η οποία, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν θα πραγματοποιηθεί «μόνο σε μια λωρίδα του λιμανιού».

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της ασφάλειας και βεβαίωσε ότι η κυβέρνησή του θα διώξει τους κουκουλοφόρους από τα πανεπιστήμια. Αναφέρθηκε ακόμα στο θέμα του μετρό της Θεσσαλονίκης, και υποσχέθηκε πως η κυβέρνησή του θα μεριμνήσει ώστε να λειτουργήσουν σωστά οι αστικές συγκοινωνίες, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε όλη τη χώρα.

Ακολούθως ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε τη Σίνδο, όπου τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος Μ. Φωτόπουλος, και έκανε βόλτα στις καφετέριες της πλατείας. Σε δηλώσεις που έκανε, χαρακτήρισε τη Νέα Δημοκρατία «πατριωτικό κόμμα» που βάζει πάνω από όλα το έθνος.

Κ. Κ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ