Σταύρος Καλαφάτης: Πρέπει να κρατήσουμε ζωντανό τον παραγωγικό κόσμο της χώρας - Karfitsa.gr
Πολιτική

Σταύρος Καλαφάτης: Πρέπει να κρατήσουμε ζωντανό τον παραγωγικό κόσμο της χώρας

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης σε συνέντευξη στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ATLAS ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Στην κρίση αυτή πρώτη μας προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος. Η έγνοια του Πρωθυπουργού, της Κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας είναι πρωτίστως η προστασία της ανθρώπινης ζωής».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «Στην επόμενη ημέρα πρέπει να υπάρχει ζωή στην οικονομία ώστε να είναι ευκολότερη η επανεκκίνηση. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να στηρίξουμε τους εργαζόμενους και βεβαίως να κρατήσουμε ζωντανό τον παραγωγικό κόσμο της χώρας ώστε να είναι πιο εύκολη η επανένταξή του στην οικονομική και κοινωνική κανονικότητα μόλις ξεπεραστεί η υγειονομική κρίση».

Παράλληλα ο κ. Καλαφάτης συμπλήρωσε πως «Είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Αντιλαμβανόμαστε την πίεση σε μεγάλο κομμάτι του παραγωγικού κόσμου. Τα μέτρα που ελήφθησαν με δημοσιονομικό κόστος 6,8 δις ευρώ, περίπου το 3,5% του Α.Ε.Π., πολύ πάνω απ΄το μέσο όρο της Ε.Ε., που αφορούν σε ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και ανέργους, έχουν ως στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων και την καταπολέμηση της ανεργίας που θα μπορούσε να επέλθει χωρίς τα μέτρα που ελήφθησαν από την κυβέρνηση».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ