Στα πόσα χρόνια γάμου είσαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ - Karfitsa.gr
Ευ Ζην

Στα πόσα χρόνια γάμου είσαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ

Όσο πιο νέος τόσο πιο ερωτευμένος, αναφερόμενοι κυρίως τόσο στην ηλικία των συντρόφων, λένε πως είσαι και στο πιο απολαυστικό στάδιο της σχέσης.

Είναι γενική αλήθεια πως τα ζευγάρια βιώνουν τον απόλυτο έρωτα κατά τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, όταν ο ενθουσιασμός και η περιέργεια της «εξερεύνησης» της προσωπικότητας και του κορμιού του άλλου αποτελούν βασικά συστατικά της «μαγείας».

Ωστόσο, όταν στο παιχνίδι μπαίνει ο γάμος, τα πράγματα αλλάζουν. Σύμφωνα με μελέτη που έλαβε χώρα με τη συμβολή επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και του Μπρίγκαμ Γιανγκ, έρχεται να φέρει χαμόγελα στη ζωή των παντρεμένων εδώ και πολλά χρόνια ζευγαριών, υποστηρίζοντας πως η ευτυχία θέλει χρόνο τον χρόνο της.

Όπως φαίνεται, ο γάμος όχι μόνο δεν καταστρέφει τη σχέση των δύο συντρόφων, μα αντιθέτως, καταφέρνει να φτάσει τους δυο τους στο απόγειο της ευτυχίας τους ύστερα από αρκετά χρόνια κοινής ζωής. Συγκεκριμένα, ύστερα από 20 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας.

Αυτό συμβαίνει διότι μετά από τόσα χρόνια οι δύο σύντροφοι τείνουν να περνούν περισσότερο ουσιαστικό χρόνο μαζί, είτε λέγοντας «ναι» σε κοινές δραστηριότητες είτε λόγω της οικογένειάς τους που ολοένα και μεγαλώνει.

Το ζευγάρι περνά αρκετό χρόνο στο σπίτι και οι δυο τους δίνουν ο ένας στον άλλον την προσοχή που του αρμόζει. Κάτι που πολλές φορές κατά τα πρώτα χρόνια της σχέσης ξεχνάμε, κυρίως λόγω υποχρεώσεων.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ