Στα χέρια του Πρωθυπουργού η εφημερίδα Karfitsa - Karfitsa.gr
Ματιές

Στα χέρια του Πρωθυπουργού η εφημερίδα Karfitsa

Εντυπωσιασμένος από την εφημερίδα Karfitsa τη μοναδική Free Press εβδομαδιαία εφημερίδα της Μακεδονίας, έδειξε  ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της περιοδείας του  στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ πέρασε από το περίπτερο της Karfitsa και πήρε στα χέρια του την ειδική έκδοση των 112 σελίδων που περιλαμβάνει πλούσιο αφιέρωμα στην φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ και συνεντεύξεις κυβερνητικών στελεχών και επιχειρηματικών παραγόντων της χώρας.

Ο πρωθυπουργός ξεφύλλισε την εφημερίδα που του έδωσε η εμπορική διευθύντρια της εφημερίδας Karfitsa, Χριστίνα Βασιλάκη και στη συνέχεια την πήρε μαζί του για να την διαβάσει όπως είπε ενώ έδειξε ενθουσιασμένος με το Πρωτοσέλιδο .

Στο περίπτερο της εφημερίδας βρέθηκε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ομίλου, NK Media Group εκδότης Νίκος Καραμανλής, ο σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας karfitsa, Δημήτρης Δραγώγιας,  η εμπορική διευθύντρια Χριστίνα Βασιλάκη, η υπεύθυνη διαφήμισης Κατερίνα Χαρκιολάκη, η υπεύθυνη στην υποδοχή – γραμματεία  Βυρωνία Τραγούδα η πολιτιστική συντάκτρια Φιλίππα Βλαστού.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ