Στην προπόνηση Κατσιαούνης-Ζαμπέτας - Karfitsa.gr
Uncategorized

Στην προπόνηση Κατσιαούνης-Ζαμπέτας

 

Στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρύσιο βρέθηκαν σήμερα οι Αλέκος Κατσιαούνης και Ανώνης Ζαμπέτας. Τα δύο μέλη της διοικούσας επιτροπής αποχαιρέτησαν τους παίκτες, καθώς σήμερα θα υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους από την διοίκηση.

Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία τους προσπάθησαν να ανυψώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών και να τους τονίσουν πως πρέπει να μείνουν ανεπηρέαστοι από τα όσα συμβαίνουν αυτές της μέρες σε διοικητικό επίπεδο. «Πρέπει να αφήσετε πίσω τα όσα έχουν προηγηθεί σε αγωνιστικό επίπεδο και να τα δώσετε όλα από εδώ και στο εξής για να ανατρέψετε την κατάσταση. Σταματήστε να αδικείται τους εαυτούς σας. Είστε καλοί παίκτες και δεν σας αξίζουν αυτά τα αποτελέσματα».

Να μείνετε ανεπηρέαστοι «Εμείς σας αποχαιρετούμε καθώς αλλάζει η διοίκηση. Γνωρίζεται τι συμβαίνει αυτές τις μέρες αλλά δεν πρέπει να μαίνεται στις εξελίξεις. Πρέπει να μείνετε ανεπηρέαστοι καθώς ακολουθεί ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Μην ακούτε τίποτα. Συγκεντρωθείτε και δουλέψτε ακόμη πιο σκληρά. Μην τα παρατήσετε σε καμία περίπτωση. Θα καταφέρεται να βγάλετε την ομάδα από την δύσκολη κατάσταση».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ