Στον Θερμαϊκό κόλπο ο «Ποσειδών» - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Στον Θερμαϊκό κόλπο ο «Ποσειδών»

φωτο Σάββας Αυγητίδης

Αύξηση των δρομολογίων της στο Θερμαϊκό Κόλπο αποφάσισε για τη φετινή σεζόν η εταιρεία «Thessaloniki waterways», εντάσσοντας στο στόλο της το τρίτο κατά σειρά καραβάκι, το «Ποσειδών», που θα εκτελεί καθημερινά το δρομολόγιο Λιμάνι-Λευκός Πύργος- Περαία-Νέοι Επιβάτες και ορισμένες φορές Αγία Τριάδα.

«Ο Ποσειδών πραγματοποίησε το παρθενικό του ταξίδι στο Θερμαϊκό κόλπο χθες και θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη όλη τη φετινή σεζόν» τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας, Νίκος Τσαμασλής, προσθέτοντας «η επιβατική κίνηση καταγράφεται ικανοποιητική μέχρι στιγμής, ιδίως για τα δεδομένα της εποχής».

Το πρόγραμμα δρομολογίων για το καραβάκι «Ποσειδών» είναι καθημερινά το εξής, με το εισιτήριο να διαμορφώνεται στα 3,5 ευρώ ανά διαδρομή (και στα 3 ευρώ ανά διαδρομή το μειωμένο): αναχωρήσεις από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς Περαία και Νέους Επιβάτες στις 11.00, 13.30, 16.30 και 19.00 και από Λευκό Πύργο προς Περαία-Νέους Επιβάτες στις 11.15, 13.45, 16.45 και 19.45 και προς Αγία Τριάδα στις 11.00 και στις 19.00.

Αντίστροφα, οι αναχωρήσεις προς Θεσσαλονίκη – Λευκό Πύργο από Αγία Τριάδα γίνονται στις 12.00 και στις 20.00 και από Περαία – Νέους Επιβάτες στις 12.30, στις 15.00, στις 17.45 και στις 20.30.

Τα δρομολόγια για τα καραβάκια του Θερμαϊκού ξεκίνησαν την Πρωτομαγιά, με πρώτο τον «Κωνσταντή», που εκτελεί δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τον Λευκό Πύργο, την Περαία και τους Νέους Επιβάτες. Μετά από λίγες ημέρες ακολούθησε και το δεύτερο καραβάκι της εταιρείας, ο «Άγιος Γεώργιος», που φτάνει μέχρι την Αγία Τριάδα. Υπενθυμίζεται ότι τα πλοία «Άγιος Γεώργιος» και «Κωσταντής» ξεκίνησαν τα καθημερινά δρομολόγια τον Μάιο του 2014.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ