Στο Αυτόφωρο όσοι οδηγούν επικίνδυνα στην περιφερειακή - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Στο Αυτόφωρο όσοι οδηγούν επικίνδυνα στην περιφερειακή

«Σαφάρι» για τον εντοπισμό και την επ’ αυτοφώρω σύλληψη οδηγών οι οποίοι κινούνται επικίνδυνα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης ξεκινάει η Τροχαία, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε στην Εισαγγελία. Δικυκλιστές, αλλά και περιπολικό που θα κινείται στην περιφερειακή, θα εντοπίζει ακόμη και με τη χρήση ραντάρ αυτοκίνητα που κινούνται με υψηλές ταχύτητες ή κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς.

Στη σύσκεψη που έγινε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης η αρμόδια εισαγγελέας, που είναι επιφορτισμένη με το συγκεκριμένο αντικείμενο, ζήτησε από τους επιτελείς της Τροχαίας να εφαρμοστούν άμεσα στην περιφερειακή οδό οι διατάξεις του Ποινικού Κώδικα που συνδέονται με την επικίνδυνη οδήγηση και τιμωρούνται από 2 χρόνια φυλάκιση μέχρι και 10ετή κάθειρξη σε περιπτώσεις που προκλήθηκαν τραυματισμοί πολιτών και ή και πάνω από 10 χρόνια στην περίπτωση θανάτων.

Σύμφωνα με όσα τονίστηκαν στη σύσκεψη αρκετοί είναι οι οδηγοί οι οποίοι κινούνται με ταχύτητα πολύ πέραν του ορίου στην περιφερειακή οδό, ενώ αρκετοί είναι και όσοι αλλάζουν λωρίδες κυκλοφορίας χωρίς να ειδοποιήσουν και προκαλώντας άμεσο κίνδυνο για την ασφάλεια άλλων οδηγών και επιβατών αυτοκινήτων. Ήδη από σήμερα Δευτέρα ξεκίνησαν οι πρώτοι έλεγχοι και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να εξαχθούν τα πρώτα συμπεράσματα.

Κ.Κ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ