Στο «μικροσκόπιο» του ΣΔΟΕ η ΕΠΟ και παράγοντες ΠΑΕ-ΚΑΕ - Karfitsa.gr
Uncategorized

Στο «μικροσκόπιο» του ΣΔΟΕ η ΕΠΟ και παράγοντες ΠΑΕ-ΚΑΕ

Στοιχεία για τους τυχόν φορολογικούς ελέγχους σε παράγοντες ΠΑΕ και ΚΑΕ από το 2000 μέχρι και σήμερα έχει ζητήσει το υπουργείο Οικονομικών από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, όπως προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Γιώργου Μαυραγάνη, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Με έγγραφό της προς τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, η αρμόδια υπηρεσία του ΥΠ.ΟΙΚ «έχει ζητήσει να της γνωρίσουν, ώστε να ενημερωθεί η Βουλή- με την επιφύλαξη των διατάξεων περί φορολογικού απορρήτου-πόσοι φορολογικοί έλεγχοι και σε ποιους παράγοντες (ΠΑΕ, ΚΑΕ) διενεργήθηκαν από 1.1.2000 μέχρι και σήμερα καθώς και τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών».

Όπως αναφέρει επίσης ο υφυπουργός Οικονομικών «η επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών του ΣΔΟΕ στα πλαίσια Εισαγγελικής Παραγγελίας για παράνομο στοίχημα, στημένους αγώνες κλπ, αλλά κατόπιν σχετικών καταγγελιών, έχει προβεί στις δέουσες ενέργειες της όσον αφορά και πρόσωπα με σχέση εξηρτημένης εργασίας με την ΕΠΟ οι οποίες δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα».

Ο κ. Μαυραγάνης αναφέρει ακόμη ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΣΔΟΕ, στο πλαίσιο σχετικής Εισαγγελικής Παραγγελίας θα προβεί στις δέουσες ενέργειες όσον αφορά στη σύμβαση που η ΕΠΟ είχε υπογράψει με εταιρεία και που αφορούσε την κάρτα υγείας αθλητών ερασιτεχνικών σωματείων ανά την Ελλάδα και προσθέτει ότι στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων σε όλες τις Αθλητικές Ομοσπονδίες, εκκρεμεί φορολογικός έλεγχος και στην ΕΠΟ από το ΣΔΟΕ.

Πηγή : naftemporiki.gr

 

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ