Στο νοσοκομείο και το μικρό αδερφάκι της ανήλικης - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Στο νοσοκομείο και το μικρό αδερφάκι της ανήλικης

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις με προσωρινή απομάκρυνση από το οικογενειακό του περιβάλλον βρίσκεται και το μικρό αδερφάκι της ανήλικης, η υπόθεση απαγωγής της οποίας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η απομάκρυνση έγινε στο πλαίσιο της κοινωνικής έρευνας που συνεχίζει η Εισαγγελία Ανηλίκων, στο πλαίσιο της οποίας εξετάζονται όλες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε η οικογένεια του παιδιού.

«Κρίθηκε ότι στην παρούσα φάση είναι καλύτερα να απομακρυνθεί το παιδί, μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση», έλεγαν χθες έγκυρες πηγές ερμηνεύοντας την απόφαση απομάκρυνσης. Παράλληλα και η ανήλικη που έπεσε θύμα απαγωγής μετακινήθηκε από το νοσοκομείο σε δομή προστασίας ανηλίκων, όπου θα παραμείνει προστατευτική φύλαξη μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας.

Σε εξέλιξη είναι και η έρευνα των ανακριτικών αρχών για όλες τις λεπτομέρειες της απαγωγής και κυρίως εάν πίσω από την 33χρονη που συνελήφθη βρίσκονται και άλλα πρόσωπα και ειδικά εάν υπήρχε και εκμετάλλευση και άλλων ανήλικων. Αυτόν τον σκοπό έχει η εισαγγελική διάταξη για δημοσιοποίηση των στοιχείων της 33χρονης, προκειμένου εάν υπάρχει άλλο θύμα να την αναγνωρίσει.

K.K.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ