Στράτος Σιμόπουλος: « Ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε τη χώρα σε μεγάλη Μ.Κ.Ο» - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Στράτος Σιμόπουλος: « Ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε τη χώρα σε μεγάλη Μ.Κ.Ο»

«Μας παρέδωσαν εβδομήντα πέντε χιλιάδες αιτήσεις παροχής ασύλου σε εκκρεμότητα μαζί με τα κέντρα συγκέντρωσης που έχουμε στα νησιά μας και ουσιαστικά είχαν μετατρέψει τη χώρα σε μεγάλη ΜΚΟ», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ.Στράτος Σιμόπουλός στο Radio North 98 και την εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» σxολιάζοντας την κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό ζήτημα και τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές. «Εμείς έχουμε διαφορετική πολιτική…»

Ο βουλευτής της Ν.Δ αναφέρθηκε στην Συνταγματική Αναθεώρηση δηλώνοντας, ότι « η Αναθεώρηση είναι βαθιά ιδεολογική και έρχεται σε αντίθεση με κάποιους από πολλά κόμματα, που ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει ιδεολογική αντιπαράθεση».

Κληθείς να απαντήσει στη φημολογία περί νέας θητείας Προκόπη Παυλόπουλου στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα του ΠτΔ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε, ότι «Θα το αντιμετωπίσουμε το ζήτημα ως παράταξη και ειδικότερα ο Πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης όταν έρθει η ώρα. Δεν θέλω να μπω στη συζήτηση και τη φημολογία, όμως θεωρώ ότι ήταν μια χαρά ΠτΔ ο κ.Προκόπης Παυλόπουλος».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ