Στρ.Σιμόπουλος: Η Θεσσαλονίκη θα έχει μετρό το 2023 - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Στρ.Σιμόπουλος: Η Θεσσαλονίκη θα έχει μετρό το 2023

”Η Θεσσαλονίκη θα έχει μετρό το 2023”. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην γεν. γραμματέας δημοσίων έργων Στράτος Σιμόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Focus fm, “ Διπλός ελληνικός» ανέφερε ότι το έργο δεν θα παραδοθεί τμηματικά, αλλά στο σύνολο του, δηλαδή και με τον σταθμό της Βενιζέλου σε λειτουργία και την επέκταση προς Καλαμαριά, μέσα στο 2023, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το μήνα. Επίσης κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι δεν έλεγε όλη την αλήθεια για την πρόοδο του έργου και τέλος ότι γίνεται προσπάθεια «εργαλειοποίησης» του πολιτισμού.

«Αυτά τα οποία έλεγε η προηγούμενη διοίκηση επί 4,5 χρόνια ήταν  πολιτικά ψέματα. Δεν είχαν βρει τεχνική λύση  και για αυτό και για την Βενιζέλου δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα, δεν υπάρχει κοστολόγηση, δεν υπάρχει σύμβαση με τον εργολάβο. Και συνεχίζουν να ψεύδονται  πολιτικά » τόνισε.

«Η κυβέρνηση επέλεξε τη λύση η οποία είναι κοστολογημένη, είναι μελετημένη με οριστικές μελέτες, έχει την έγκριση των φορέων ώστε να παραδοθεί το Μετρό ολόκληρο μαζί με τη Βενιζέλου . Με την λύση την οποία είχαν βρει η οποία όπως είπα, ήταν μόνο στα χαρτιά, ακόμη και αν προχωρούσε, όταν θα ερχόταν η ώρα να συνδέσουν την Βενιζέλου θα έπρεπε να σταματήσουν τη λειτουργία όλου του έργου για 18 μήνες. Και με την Βενιζέλου το έργο θα παραδοθεί ολόκληρο το 20123 » ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σιμόπουλος.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ