Στ. Πέτσας: Πρόσωπο κοινής αποδοχής ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Στ. Πέτσας: Πρόσωπο κοινής αποδοχής ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας

Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, όπου έκανε λόγο για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη φορολογία.

«Η ονοματολογία πλήττει το κύρος του προέδρου της Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός έχει αναφερθεί σε ένα πρόσωπο που μπορεί να συνθέσει και να είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής» δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο κ. Πέτσας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει πιο αυστηρός ο νόμος για τις αστικές ευθύνες των καταστροφών που προκαλούν οι «μπαχαλάκηδες», ενώ διευκρίνισε πως το θέμα είναι ακόμα σε συζητήσεις.

Αναφερόμενος στο θέμα της φορολογίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι θα γίνει μία σοβαρή μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης από το δεύτερο εξάμηνο του 2020 και αυτό είναι δέσμευση του πρωθυπουργού.

«Μέχρι τώρα η κυβέρνηση έδωσε έμφαση στη μείωση των φόρων στην εργασία και τις επιχειρήσεις και θα ακολουθήσει η μείωση των φόρων στην κατανάλωση, όμως για την ώρα δεν υπάρχει θέμα μείωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα»

Για το θέμα των συνταξιούχων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι δεν πρέπει να βλέπουμε το ασφαλιστικό μέσα από το πρίσμα των συνταξιούχων και υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να καλλιεργούμε υψηλές προσδοκίες στον κόσμο για επιστροφή μεγάλων ποσών αναδρομικών.

Για το νέο εκλογικό νόμο ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε ότι ο πήχης για την αυτοδυναμία θα κινείται στο 37% με 38% με βάση κάποιες προϋποθέσεις.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ