Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ελευθερία στη διαδήλωση - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ελευθερία στη διαδήλωση

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις καλεί αύριο, στις 19.00, στο άγαλμα του Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη, η Επιτροπή για την Ελευθερία στη διαδήλωση.

Η Επιτροπή συγκροτήθηκε μετά από ευρεία σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και αποτελείται από φορείς του συνδικαλιστικού/εργατικού και φοιτητικού κινήματος, τοπικών κινημάτων, δημοτικών και περιφερειακών σχημάτων.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι σιδηρόφραχτες διατάξεις, τις οποίες φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση της Ν.Δ. μέσα στο καλοκαίρι, που αυτή υπολειτουργεί, και όσο ισχύουν ακόμη τα μέτρα υγειονομικής προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού, ισοδυναμούν με κατάργηση της ελευθερίας του συνέρχεσθαι, της ελευθερίας έκφρασης κάθε λογής κοινωνικών – εργασιακών αιτημάτων και διεκδικήσεων, μέσα από διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις, συναθροίσεις».

«Είναι συνέχεια», τονίζεται στην ανακοίνωση, «αντιδημοκρατικών μέτρων και πολιτικών όλων των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, όπως ο περιορισμός των απεργιών, το ιδιώνυμο στις κινητοποιήσεις για τους πλειστηριασμούς, που νομοθέτησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

πηγη ΑΜΠΕ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ