Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αριστοτέλους για την κλιματική αλλαγή (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αριστοτέλους για την κλιματική αλλαγή (ΦΩΤΟ)

Η Ελλάδα συντονίζεται με την παγκόσμια κινητοποίηση του «Climatestrike» και συμμετέχει σε αυτή με δύο μαθητικές πορείες για το περιβάλλον, οι οποίες πραγματοποιούνται στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Φωτορεπορτάζ: Θανάσης Ελμάζης

Σε όλη την Ελλάδα οργανώνονται στα σχολεία προβολές και συζητήσεις, δημιουργία αφισών, επιστολών, φυλλαδίων και μικρών βίντεο, τα οποία αναδεικνύουν το θέμα της Κλιματικής Αλλαγής, της ανθρώπινης συμβολής σε αυτήν και αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις.

Μέλη της περιβαλλοντικής ομάδας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συγκεντρώνονται σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.

Το «Climatestrike» είναι ένα διεθνές μαθητικό κίνημα που κινητοποιεί μαθητές από όλο το κόσμο να εκφράσουν την ανησυχία τους για τη κλιματική αλλαγή με την απουσία τους από το σχολείο και τη συμμετοχή τους σε ειρηνικές μαθητικές πορείες με αίτημα τη κινητοποίηση των αρμόδιων για να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη προστασία του περιβάλλοντος.

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ