Συγκινητικό μήνυμα Γεννηματά για την μητέρα της – «Μου έμαθε να σφίγγω τη γροθιά και να προχωρώ» - Karfitsa.gr
Παραπολιτικά

Συγκινητικό μήνυμα Γεννηματά για την μητέρα της – «Μου έμαθε να σφίγγω τη γροθιά και να προχωρώ»

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα της η οποία δεν βρίσκεται στην ζωή εδώ και 26 χρόνια.

Συγκεκριμένα η κ. Γεννηματά έγραψε χαρακτηριστικά πως «Ενας χείμαρρος από χρυσαφένια μαλλιά, ζεστά μαύρα μάτια, υπέροχα πόδια, μα πάνω απ’ όλα πνεύμα ελεύθερο. Δεν έμπαινε σε καλούπια. Δεν της άρεσαν οι κανόνες. Δεν ακολουθούσε σίγουρους δρόμους. Έλεγε πάντα αυτό που πίστευε ό,τι και να γινόταν. Είχε δύναμη, πίστευε στη δύναμη της γυναίκας».

Ακόμα η κ. Γεννηματά συνεχίζει και αναφέρει ότι «Οδηγούσε, κρατούσε το τιμόνι στη ζωή της, στη ζωή μας. Με ένα της βλέμμα ξέραμε τι έπρεπε να γίνει, δεν χρειαζόταν να σηκώσει τη φωνή. Με μια ματιά ήξερε τι είχαμε στην ψυχή μας. Χόρευε, μας έπιανε από το χέρι και χορεύαμε, μόνες μέσα στο σπίτι, στροβιλιζόμασταν οι τρεις μας στην ασφάλεια, στην ευτυχία και τίποτα δεν μπορούσε να μας πληγώσει».

Τέλος καταλήγει τονίζοντας πως «Θύμωνε με το άδικο και αντιδρούσε, δεν άφηνε να την νικήσει, επαναστατούσε, αγρίευε. Ζούσε, ζήσαμε μαζί με πάθος, με αγάπη. Πολέμησε, δεν ήταν πάντα όλα εύκολα, εχθροί, αντίπαλοι, καλοθελητές, επιθέσεις, φθόνος, ακόμα και η καθημερινότητα συχνά ήταν δύσκολη».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ