, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συμφωνία για Brexit! Το ανακοίνωσαν Γιούνκερ και Τζόνσον!

Υπάρχει συμφωνία για το Brexit! Το ανακοίνωσαν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Μπόρις Τζόνσον μέσω αναρτήσεων στο Twitter, ενώ την ίδια αποκάλυψη έκανε και αξιωματούχος της ΕΕ.
«Έχουμε μια εξαιρετική νέα συμφωνία που μας δίνει πίσω τον έλεγχο – τώρα το κοινοβούλιο θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει το Brexit το Σάββατο ώστε να προχωρήσουμε με άλλες προτεραιότητες όπως το κόστος διαβίωσης, το Εθνικό Σύστημα Υγείας, την εγκληματικότητα και το περιβάλλον» έγραψε αμέσως ο Μπόρις Τζόνσον.


Τη συμφωνία ανακοίνωσε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Το κείμενο της συμφωνίας, μάλιστα, αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του προέδρου της Κομισιόν στο Twitter.
«Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει συμφωνία. Πρόκειται για μια δίκαιη και ισορροπημένη συμφωνία και αποτελεί παρακαταθήκη για τη δέσμευσή μας να βρίσκουμε λύσεις. Προτείνω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να εγκρίνει τη συμφωνία» έγραψε ο κ. Γιούνκερ.


 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.