Συνάντηση Κουμουτσάκου με Αρχιεπίσκοπο για το μεταναστευτικό - Karfitsa.gr
Πολιτική

Συνάντηση Κουμουτσάκου με Αρχιεπίσκοπο για το μεταναστευτικό

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Κουμουτσάκος συναντήθηκε σήμερα με τον Αρχιεπίσκοπο της Ελλαδικής Εκκλησίας Ιερώνυμο και συζήτησαν για το κρίσιμο ζήτημα του μεταναστευτικού.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να με δεχθεί σήμερα ο Μακαριώτατος και να μου δώσει την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί του προβληματισμούς, σκέψεις αλλά και τους σχεδιασμούς μας για το πώς μπορεί με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο να αντιμετωπιστεί το μεγάλο ζήτημα του μεταναστευτικού – προσφυγικού που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Ένα ζήτημα που έχει εσωτερική διάσταση, αλλά και εξωτερική».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή και στήριξη της Εκκλησίας της Ελλάδος και υπογράμμισε ότι υπάρχει μια συνεχής, αδιάκοπη και σταθερή συνεργασία που φέρνει αποτελέσματα.

Ο Αρχιεπίσκοπος από την μεριά του τόνισε πως «θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα και πολύ σωστά έχει χαρακτηριστεί ότι θα είναι πρόβλημα ολόκληρου του αιώνος».

Πηγή: paraskhnio.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ