Συναγερμός για ύποπτο δέμα στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης - Karfitsa.gr
Διεθνή Επικαιρότητα

Συναγερμός για ύποπτο δέμα στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης

Συναγερμός σήμανε σε πανεπιστήμιο της Γλασκώβης έπειτα από τον εντοπισμό ύποπτου δέματος στην αίθουσα υποδοχής της αλληλογραφίας.

Οι φοιτητές αποχώρησαν από το χώρο, ενώ αρκετά κτίρια του πανεπιστημίου θα παραμείνουν κλειστά για όλη την υπόλοιπη ημέρα, ενώ παράλληλα αναστέλλονται μαθήματα και προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

«Ύποπτο πακέτο εντοπίστηκε στην αίθουσα παραλαβής της αλληλογραφίας του πανεπιστημίου. Οι διοίκηση συνεργάζεται στενά με την αστυνομία της Σκωτίας, ακολουθώντας τις συστάσεις της, η κεντρική οδός της σχολής παραμένει κλειστή, ενώ έχουν εκκενωθεί κεντρικά κτήρια του πανεπιστημίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Παράλληλα, ένα ακόμη πακέτο είχε βρεθεί και στα κεντρικά της Royal Bank of Scotland στο Εδιμβούργο, ωστόσο η αστυνομία ανέφερε ότι κατόπιν εξέτασής του δεν περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό, αλλά διαφημιστικό υλικό και ο συναγερμός έληξε.

Οι αστυνομικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή, καθώς την Τρίτη τρία παγιδευμένα πακέτα εντοπίστηκαν στα αεροδρόμια Χίθροου και το Σίτι, καθώς και στον σταθμό του μετρό Waterloo.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ