Συνδικαλιστές: «Άδειασε από αστυνομικούς το τμήμα Λευκού Πύργου» - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Συνδικαλιστές: «Άδειασε από αστυνομικούς το τμήμα Λευκού Πύργου»

Την έντονη διαμαρτυρία των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης προκάλεσαν οι τελευταίες μετακινήσεις προσωπικού από το τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου. Χαρακτηριστικό είναι ότι υποστηρίζουν πως το τμήμα έχει αδειάσει και απειλείται με «λουκέτο», καθώς πλέον το 45% των οργανικών θέσεων θα είναι κενές.

 

Στην ανακοίνωση των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ. γίνεται κριτική στη διοίκηση για τις συγκεκριμένες αποφάσεις των μετακινήσεων. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ενώ έχουν αποχωρήσει 18 αστυνομικοί από το τμήμα, μετατέθηκαν σε αυτό μόνον έξι, από τους οποίους οι πέντε ήδη είχαν αποσπαστεί και υπηρετούσαν εκεί. Πλέον το πλέον νευραλγικό τμήμα ασφάλειας, καθώς καλύπτει την περιοχή του ιστορικού κέντρου της πόλης, θα καλύπτεται από 63 αστυνομικούς, σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Θεόδωρος Τσαϊρίδης, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση. Και αυτοί σε σύνολο 137 ατόμων που είναι η οργανική δύναμη του τμήματος.

 

«Όταν το κεντρικότερο Τμήμα Ασφαλείας παρουσιάζει αυτήν την εικόνα, είναι τουλάχιστον υποκριτικό να ακούμε δημόσιες τοποθετήσεις που υπόσχονται τη βελτίωση της αστυνόμευσης της πόλης και την περιφρούρηση του ιστορικού κέντρου», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ