Συνεχίζει τις αποκαλύψεις η Μπεκατώρου - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Συνεχίζει τις αποκαλύψεις η Μπεκατώρου

Όπως αποκάλυψε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 , «η 11χρονη ιστιοπλόος δεν είναι η μόνη που είχε μία τέτοια οδυνηρή εμπειρία» και να τονίσει ότι τα θύματα τέτοιων καταστάσεων δεν μπορούν να μιλήσουν άμεσα – προτείνοντας να παραταθεί ο χρόνος παραγραφής τέτοιων αδικημάτων.

Η Σοφία Μπεκατώρου είπε ότι βγήκε να μιλήσει για την κακοποίησή της , όχι επειδή θέλει να γίνει ευρωβουλευτής, όπως γράφτηκε, ή για να υπάρξει αλλαγή στην ηγεσία της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, αλλά για να προστατεύσει άλλες γυναίκες από μία «κατάχρηση εξουσίας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε για τον άνθρωπο από την διοίκηση της Ομοσπονδίας, τον οποίον κατηγορεί ότι την κακοποίησε  αποκαλύπτοντας ότι τον ξανασυνάντησε, για να τονίσει ότι δεν έδειξε την παραμικρή μεταμέλεια. «Προσπάθησε να πει ότι δεν έγινε κάτι, ότι δεν υπήρξε ο βιασμός» ανέφερε.

Η Ολυμπιονίκης είπε πως ο ίδιος άνθρωπος που την κακοποίησε συνέχιζε να το κάνει στα παιδιά και όταν το πληροφορήθηκε αποφάσισε να μιλήσει. «Άκουσα σχόλια από έναν πατέρα πως αυτός ο άνθρωπος που με κακοποίησε σεξουαλικά εμένα συνεχίζει να το κάνει στα παιδιά. Ένιωσα πως είχα μεγάλη ευθύνη. Έπρεπε να μιλήσω» είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ