Συνεχίζεται σήμερα η κατάθεση Φρουζή στην Προανακριτική για τη Novartis - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Συνεχίζεται σήμερα η κατάθεση Φρουζή στην Προανακριτική για τη Novartis

Με το δεύτερο σκέλος της κατάθεσης του Κωνσταντίνου Φρουζή συνεχίζονται οι εργασίες της Προανακριτικής Επιτροπής που εξετάζει τις κατηγορίες περί σκευωρίας στην υπόθεση της Novartis.

Ο πρώην επικεφαλής της Novartis Hellas θα βρεθεί ενώπιον της Προανακριτικής στις 11 το πρωί της Πέμπτης. Τα μέλη της προανακριτικής έχουν ενημερωθεί για τα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος στους δύο ανακριτές που διεξάγουν την παράλληλη έρευνα για τη σκευωρία Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πικραμμένος απέδωσε εκτελεστικό ρόλο στον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και μίλησε για κεντρικό σχεδιασμό της υπόθεσης με στόχο την δίωξη συγκεκριμένων πολιτικών αντιπάλων της προηγούμενης κυβέρνησης.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο κ. Πικραμμένος, ανάμεσα σε άλλα, φέρεται να λέει πως«πιθανολογώ ότι το πρόσωπο το οποίο κινούσε τα νήματα και συνέβαλε στο σχεδιασμό των διώξεων των πολιτικών προσώπων ήταν ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης» ενώ σε άλλο σημείο υποστηρίζει ότι ο τρόπος που η εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς χειρίστηκε την υπόθεση του «δημιουργεί την αίσθηση ότι υπήρχε κεντρικός σχεδιασμός» με σκοπό την στοχοποίησή του.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ