Συντάξεις: Ποιοι δεν θα δούνε αύξηση μετά τον επαναυπολογισμό - Karfitsa.gr
Οικονομία

Συντάξεις: Ποιοι δεν θα δούνε αύξηση μετά τον επαναυπολογισμό

Περίπου 200.000 νέοι και παλαιοί συνταξιούχοι θα δικαιούνται πραγματικές αυξήσεις από 2 έως 40 ευρώ τον μήνα και κάποιοι θα φτάσουν στα 50 ευρώ τον μήνα βάσει του νέου ασφαλιστικού, ωστόσο υπάρχουν και κατηγορίες συνταξιούχων που δεν θα δουν καμία αύξηση στη σύνταξή τους.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατία”, οι μεγάλες κατηγορίες των συνταξιούχων οι οποίοι αναμένεται να μην δουν καμία αύξηση μετά τη διαδικασία του νέου επανυπολογισμού (αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου) είναι οι εξής:

1.Όσοι και όσες είχαν έως 30 έτη ασφάλισης. Υπολογίζεται ότι με αυτά τα χρόνια ασφάλισης έχει συνταξιοδοτηθεί περίπου το 80% των δικαιούχων κύριων συντάξεων, δηλαδή περίπου 2.000.000 από το σύνολο των περίπου 2.550.000 “παλιών” και “νέων” συνταξιούχων.

2. Όσοι και όσες έχουν από 31 έτη ασφάλισης και πάνω αλλά όποιες αναπροσαρμογές θα καλυφθούν από τις υφιστάμενες προσωπικές διαφορές.

3.Οι δικαιούχοι και δικαιούχες συντάξεων θανάτου (χηρείας) , αναπηρίας καθώς και όσοι παίρνουν σύνταξη από τον τ. ΟΓΑ και όσοι και όσες λαμβάνουν τα βοηθήματα ανασφάλιστων υπερηλίκων.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ