ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτελεί συνέχεια του κράτους της δεξιάς του '50 και '60 - Karfitsa.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτελεί συνέχεια του κράτους της δεξιάς του ’50 και ’60

“Για ακραία καταστολή εναντίον των διαδηλωτών στην πορεία για τη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου” κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή βίντεο που έχουν δημοσιευτεί και κάνουν λόγο για αστυνομική βία, εξαπολύοντας παράλληλα σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλογίζει στη ΝΔ την πλήρη ευθύνη “για τις εικόνες ντροπής, με άντρες των ΜΑΤ να εξευτελίζουν διαδηλωτές” και τονίζει πως “οι πρακτικές της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά συνέχεια του κράτους της δεξιάς των δεκαετιών του ’50 και ’60”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Η ακραία καταστολή που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας εναντίον των διαδηλωτών, στην πορεία για τη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου, έχει ως μοναδικό στόχο να εκφοβίσει το κίνημα της νεολαίας που αντιστέκεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει την πλήρη ευθύνη για τις εικόνες ντροπής, με άντρες των ΜΑΤ να εξευτελίζουν διαδηλωτές, που εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Αθήνας.

Παρά το δήθεν “σύγχρονο” προφίλ που επιχειρεί να φιλοτεχνήσει, οι πρακτικές της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά συνέχεια του κράτους της δεξιάς των δεκαετιών του ’50 και ’60”.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ