ΣΥΡΙΖΑ: Σπέκουλα και λαθροχειρία το θέμα των μετακλητών - Karfitsa.gr
Παραπολιτικά

ΣΥΡΙΖΑ: Σπέκουλα και λαθροχειρία το θέμα των μετακλητών

Για «σπέκουλα», «λαθροχειρία» και «ανυπόστατα δημοσιεύματα» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην κριτική που δέχεται από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για το κόστος των μετακλητών υπαλλήλων την περίοδο 2015-2019.

«ΝΔ και φίλια μέσα για άλλη μια φορά κατασκευάζουν ειδήσεις για να συγκαλύψουν την πρωτοφανή προσπάθεια κομματικοποίησης του κράτους, την προκλητική αύξηση των αποδοχών των μετακλητών που νομοθέτησαν και την τεράστια αλχημεία που επιχείρησαν η κυβέρνηση της ΝΔ και ο αρμόδιος Υπουργός Επικρατείας με το μισθολογικό κόστος των μετακλητών της προηγούμενης κυβέρνησης προσμετρώντας σε αυτό μέχρι και τους μόνιμους δημόσιους υπαλλήλους» επισημαίνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλούν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ να σταματήσουν τη σπέκουλα και να απαντήσουν «γιατί μέχρι το 2015 δεν καταχωρούσαν όλους τους μετακλητούς στο σύστημα της απογραφής».

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, το κόστος των μετακλητών υπαλλήλων που υπηρετούσαν στο Μέγαρο Μαξίμου επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έφθασε τα 17 εκατομμύρια ευρώ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε δωρεάν την τελευταία ηλεκτρονική έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ