Σχόλια που δεν πρέπει ποτέ να πείτε σε... άνθρωπο που έχει σκύλο! - Karfitsa.gr
Χαλαρά

Σχόλια που δεν πρέπει ποτέ να πείτε σε… άνθρωπο που έχει σκύλο!

Μερικά πράγματα δεν πρέπει να λέγονται ποτέ. Ακόμη κι αν κάτι σας ακούγεται ωραίο, υπάρχουν κάποια σχόλια που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε σε σκυλομπαμπά ή σκυλομαμά. Πόσα από αυτά έχετε άραγε ακούσει εσείς;

«Έχεις σκυλιά, γιατί δεν έχεις παιδιά, σωστά;»

Όχι μόνον είναι ένα αγενέστατο σχόλιο, αλλά και υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που απολαμβάνουν και τα δύο είδη παιδιών: Και τα ανθρώπινα, αλλά και τα σκυλάκια – παιδάκια. Εάν είσαι κάποιος που επέλεξες να κάνεις παιδιά και μετά κοιτάζεις περιφρονητικά εμένα ή κάποιον από τα εκατομμύρια ανθρώπους που δεν έκαναν από επιλογή τους παιδιά, σκέψου δύο φορές προτού μιλήσεις. Δεν είμαστε λιγότερο άνθρωποι, επειδή δεν έχουμε ανθρώπινα παιδιά.

«Πέθανε ο σκύλος σου; Ε και; Πάρε άλλον»

Για πολλούς από εμάς η φράση «Ε και, πάρε έναν άλλον», όταν έχουμε χάσει τον σκύλο μας, δηλώνει έλλειψη ευαισθησίας και είναι σκληρό, όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις.Η ζωή είναι αναντικατάστατη σε οποιαδήποτε μορφή της.

«Αυτό το σκυλί δεν καταλαβαίνει τι του λες»

Μιλάω στο σκυλί μου. Είστε και εσείς στα εκατομμύρια ανθρώπων που μιλάνε στα σκυλόπαιδά τους? Τα σκυλάκια είναι ζώντες οργανισμοί και είναι γεγονός ότι καταλαβαίνουν πολλά από αυτά που τους λέμε.

«Δεν θα έπρεπε να αφήνεις αυτό το σκυλί να σε φιλάει»

Το στόμα ΜΟΥ, το πρόσωπό ΜΟΥ, το σκυλί ΜΟΥ, η ζωή ΜΟΥ: Αν δεν σου αρέσει, μην κοιτάς!

«Θα χαρώ πολύ να έρθεις, αλλά χωρίς τον σκύλο»

Δεν έχω την απαίτηση να μου επιτρέπεται να παίρνω τον σκύλο μου παντού και πάντα, αλλά αν δεν τον θέλεις στο σπίτι σου, επειδή δεν συμπαθείς τα σκυλιά, τότε λυπάμαι, αλλά ούτε εγώ σε συμπαθώ!

Από την ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ