Σ. Θεοδωράκης: Να αφήσουν οι πολίτες τις ιδεοληψίες αριστεράς – δεξιάς και να δουν τον κόσμο με σύγχρονο μάτι - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Σ. Θεοδωράκης: Να αφήσουν οι πολίτες τις ιδεοληψίες αριστεράς – δεξιάς και να δουν τον κόσμο με σύγχρονο μάτι

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, εξέφρασε την άποψη πως είναι καιρός για όλους του Έλληνες πολίτες να αφήσουν πίσω τους τις ιδεοληψίες της αριστεράς και της δεξιάς και ν’ αρχίσουν να αντιμετωπίζουν τον κόσμο με σύγχρονη ματιά. Στην συνέχεια πρόσθεσε πως αυτή είναι η προσπάθεια που καταβάλλει το Ποτάμι εδώ και πέντε χρόνια.

Σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 και στην εκπομπή «Η Αθήνα Σήμερα» δήλωσε χαρακτηριστικά: «η Ελλάδα μοιάζει σαν μία Ντίσνεϊλαντ για κάθε είδους παλαιοημερολογίτες». Αυτή η διαπίστωση ήρθε όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις κάποιων δυνάμεων σε επίκαιρα γεγονότα.

Ακόμα συνέχισε και αναφέρθηκε εναντίον της οπλοκατοχής και οπλοχρησίας και των βάρβαρων ενεργειών που τρομοκρατούν τους πολίτες και κατά καιρούς στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές.

Σε ότι έχει να κάνει με τις επικείμενης μάχης των ευρωεκλογών ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε: «το Ποτάμι είναι το μόνο κόμμα που έχει ξεκάθαρους, διαπιστωμένους στόχους για την Ευρώπη».

Τέλος τόνισε τι επιδιώκει το Ποτάμι λέγοντας:«Όχι ευχολόγια και γενικότητες, αλλά συγκεκριμένες θέσεις πρέπει να δει ο κόσμος για να καταλάβει πώς θέλει ο καθένας από εμάς την Ευρώπη… Θέλουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης και όχι μια Ευρώπη στάσιμη όπως τη θέλουν οι εθνικιστές, οι συντηρητικοί, οι ακροδεξιοί και οι λαϊκιστές».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ