Σ.Τσιτουρίδης: Κατεβαίνω με κόμμα στις Ευρωεκλογές – Αυτό είναι το όνομα και ο ιδεολογικός χώρος - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Σ.Τσιτουρίδης: Κατεβαίνω με κόμμα στις Ευρωεκλογές – Αυτό είναι το όνομα και ο ιδεολογικός χώρος

«Την τρίτη το πρωί πάω στον Άρειο Πάγο και καταθέτω ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός μου που λέγεται «Έλληνες Ριζοσπάστες», αποκάλυψε μιλώντας στο paraskhnio.gr ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης». «Μία εβδομάδα μετά θα ξεκινήσω σε όλη την Ελλάδα με αρχή τη Θεσσαλονίκη, την παρουσίαση μια ατζέντας για τις Ευρωεκλογές με τίτλο «Μανιφέστο για την Ευρώπη»», τόνισε ο κ. Τσιτουρίδης.

«Επ’ αυτού του Μανιφέστου για την Ευρώπη θα εδράσουμε πορεία για τις Ευρωεκλογές με ψηφοδέλτιο. Το οποίο θα βγει σε τρεις δόσεις. Το πρώτο κύμα θα αποτελείται από νέους ανθρώπους περίπου 30 ετών, με δουλειές… με αγωνία για δουλειές. Νέα παιδιά που δεν έχουν κάνει πολιτική. Στο επόμενο διάστημα θα παρουσιάσουμε ένα δεύτερο και ένα τρίτο κύμα υποψηφιοτήτων».

Ο κ. Τσιτουρίδης επεσήμανε επίσης: «Είναι πολύ σημαντικό είναι ότι όσοι λένε ότι οι Ευρωεκλογές είναι πρόκριμα για τις Εθνικές Εκλογές, παρουσιάζουν μία στρεβλή πολιτικά και αντιευρωπαική άποψη. Οι Ευρωεκλογές είναι πάρα πολύ σημαντική υπόθεση. Οι Έλληνες ευρωβουλευτές πρόκειται να αποφασίσουν για σημαντικά πράγματα που αφορούν τις πολιτικές και άμεσα τη ζωή των Ελλήνων».

Μάλιστα ο πρώην υπουργός προσδιόρισε και τον ιδεολογικό χώρο που κινείται αυτός ο νέος πολιτικός φορέας. Συγκεκριμένα είπε: « Στο δίκτυο- κόμμα Ελλήνων Ριζοσπαστών δεν μας ενδιαφέρει τίποτα που είναι δεξιά της ΝΔ και Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μιλάμε σε αυτό το ακροατήριο δεν είναι στο ιδεολογικό μας πλαίσιο. Μας ενδιαφέρει η μισή ΝΔ και αριστερότερα και ο μισός ΣΥΡΙΖΑ και δεξιότερα». «Θέλουμε να μιλήσουμε με τους Έλληνες αγρότες, τους Έλληνες της περιφέρειας, τους Έλληνες που δεν θέλουν να ψηφίσουν Τσίπρα αλλα βλέπουν και με επιφυλακτικότητα τον Μητσοτάκη. Αλλά και στους Έλληνες που ψήφισαν τον Τσίπρα, αισθάνονται ότι κάτι δεν έκανε καλά θέλουν να φύγουν και δεν τους πάει να πάνε στη ΝΔ», τόνισε.

«Λέμε ναι στην Ευρώπη… αλλά όχι κι έτσι, χρειάζονται αλλαγές», επεσήμανε ο κ. Τσιτουρίδης.

Δείτε (εδώ) την ιδρυτική διακήρυξη

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ