, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Τάπα» Άδωνι σε Παππά για τη Forthnet: «Αρχίζετε να δείχνετε ένα είδος μανίας για το θέμα αυτό»

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα της Βουλής χαρακτήρισε παρεξηγήσιμη την εμμονή του βουλευτή Νίκου Παππά στο θέμα της Forthnet και της προσφοράς που κατάθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο κ. Γεωργιάδης ανάφερε χαρακτηριστικά ότι «Μου κάνει εντύπωση ότι επανέρχεστε στο ίδιο θέμα, ξανά και ξανά. Εγώ κατανοώ την ανάγκη να ασκείτε αντιπολίτευση, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, αλλά αρχίζετε να δείχνετε ένα είδος μανίας για το θέμα αυτό».
Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «Δεν μπορεί κάθε εβδομάδα να κάνετε την ίδια επίκαιρη ερώτηση! Στον χώρο του ποδοσφαίρου υπάρχουν πολυποίκιλα συμφέροντα. Δεν έχει συμφέροντα μόνο ένας, έχουν και άλλοι… Άρα όποιος δείχνει μανία, μπορεί να κατηγορηθεί ότι είναι με τους άλλους και όχι με τον έναν… Άρα προσοχή λίγο στο όριο».
Όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης η όλη διαδικασία ξεκίνησε το 2016, δηλαδή επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν πήρε μέτρα να μην μπορεί κάποιος που κατέχει ποδοσφαιρικές ομάδες να μην μπορεί να κατέχει και εταιρία τηλεπικοινωνιών. Ο υπουργός τόνισε ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει καμία εμπλοκή σε αυτή τη διαδικασία. Είναι μια διαδικασία που κάνουν οι πιστώτριες τράπεζες, ανοιχτή διαδικασία, όποιος θέλει πάει και καταθέτει προσφορά και μακάρι να πάει και κάποιος άλλος, εκτός από τον κ. Μαρινάκη, και να καταθέσει καλύτερη προσφορά από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία».
Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι «Θα είμαι προσωπικά πολύ ευτυχής, ως υπουργός Ανάπτυξης, αν υπάρξει καλύτερη προσφορά από την προσφορά του κ, Μαρινάκη. Μέχρι στιγμής, σε αυτή τη διαδικασία, έκριναν οι τράπεζες ότι δεν υπήρξε καλύτερη προσφορά» και παρότρυνε τον κ. Παππά αν γνωρίζει κάποιον άλλον που να ενδιαφέρεται αν το πει.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.