Τέσσερα στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του - Karfitsa.gr
Ευ Ζην

Τέσσερα στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του

Νιώθεις ότι είσαι ευτυχισμένη και ότι περνάτε τέλεια. Όλα αυτά τον πρώτο καιρό, μιας και από ένα σημείο και μετά, η συμπεριφορά του αλλάζει. Χωρίς να μπορείς να εντοπίσεις το λόγο, νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά, και ότι υπάρχει κάποιος ή μάλλον κάποια ανάμεσά σας. Υπάρχει πιθανότητα να μην έχει ξεπεράσει την πρώην του, και αυτά είναι τα σημάδια.

  1. Μόλις χώρισε: Δε θα σταματήσουμε να το λέμε και να το υποστηρίζουμε σε κάθε ευκαιρία. Δε λέμε ότι ένας άντρας που χώρισε ένα μήνα πριν, σου είναι παντελώς άχρηστος, αλλά να ξέρεις ότι αν ασχοληθείς μαζί του και περιμένεις να περάσετε… ζάχαρη, θα προσγειωθείς απότομα.
  2. H προηγούμενη σχέση του ήταν πολύ σοβαρή: Όσο κι αν τον θέλεις, όσο κι αν τον έχεις φανταστεί γαμπρό, σε περίπτωση που η προηγούμενη σχέση του ήταν πάνω από 3 χρόνια, φύγε μακριά. Aν μείνεις, να ξέρεις ότι θα είσαι αυτή που θα πληρώσει τα σπασμένα.
  3. Δεν είναι ποτέ μόνος του: Είναι κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούν να μείνουν μόνοι. Υπάρχουν, κυκλοφορούν ανάμεσά μας και ίσως να είσαι κι εσύ ένας από αυτούς. Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν, και δη οι άντρες, έπειτα από ένα χωρισμό, και επειδή νιώθουν ξεκρέμαστοι και χαμένοι, τείνουν να κάνουν σχέσεις, με… όποιον βρουν. Το κακό στην προκειμένη είναι ότι επειδή βρίσκονται σε σύγχυση, τείνουν να λένε μεγάλα λόγια, τα οποία φυσικά και δεν πιστεύουν.
  4. Τα πράγματα προχωρούν πολύ γρήγορα: Από τον πρώτο κιόλας μήνα, μένει πολλά βράδια στο σπίτι σου και το ίδιο σε προτρέπει να κάνεις κι εσύ. Ίσως να νιώθει πολύ άνετα μαζί σου. ίσως. Το πιο πιθανό όμως, είναι να του λείπει η οικειότητα που είχε με την πρώην του και να θέλει να τη δημιουργήσει και με σένα.
Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ