Τα άστρα αποκαλύπτουν… (02/11 – 08/11) - Karfitsa.gr
Χαλαρά

Τα άστρα αποκαλύπτουν… (02/11 – 08/11)

ΚΡΙΟΣ:

Η προσαρμογή σας σε κάποια νέα δεδομένα δε θα είναι τόσο εύκολη όσο νομίζετε. Θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα σχέδιά σας από την αρχή και με άλλο τρόπο. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 5,12,36,41.

ΤΑΥΡΟΣ:

Αρκετές φορές σας θα απομακρύνεστε από τους στόχους σας χωρίς αιτία. Προβείτε σε ανανέωση της ζωής σας και μάθετε τι σας προσφέρει η χαρά της δημιουργίας. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 8,14,26,33.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Σβήστε τα ερωτηματικά και τις αμφιβολίες που καλλιεργούσατε τον τελευταίο καιρό. Διαφυλάξτε όσο μπορείτε καλύτερα την προσωπική ζωή και τα μυστικά σας. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 9,16,24,29.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αποφύγετε τις άσκοπες φλυαρίες και τα μισόλογα στις συζητήσεις σας. Ελέγξτε τα νευρικά ξεσπάσματα και δείξτε μεγαλύτερη υπομονή με όσους σας δημιουργούν προβλήματα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 5,17,22,35.

ΛΕΩΝ:

Κάντε επικερδείς συνδυασμούς στον οικονομικό σας τομέα, για να μην απογοητευτείτε. Για να προβείτε σε κάποια επένδυση να είστε επιφυλακτικοί στα λόγια σας. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 3,10,23,36.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε διεξόδους σε σημαντικά σας προβλήματα. Ο επαγγελματικός σας κόσμος θα απορροφήσει αρκετή από την ενέργειά σας. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 7,22,43,48.

ΖΥΓΟΣ:

Μην απογοητευτείτε αν τελειώσει κάποιος καινούριος έρωτάς σας. Αρχίζουν να γίνονται πιο ξεκάθαρες οι σημαντικές προοπτικές που έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 12,36,41,45.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Είστε πιο κοντά στα αποτελέσματα που θέλετε και οι αμφιβολίες σας θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται. Αρχίστε να νοιάζεστε περισσότερο για τον εαυτό σας για πλήρη συναισθηματική κάλυψη. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 8,19,25,42.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Προσέξτε τις αποφάσεις σας και δώστε στον εαυτό σας το χρόνο να αναλύσει όλα τα συν και τα πλην. Τα θέματα που θα κληθείτε να λύσετε δεν έχουν μόνο προσωπικό ενδιαφέρον. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 4,18,23,45.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η επιπολαιότητά θα σας ωθήσει να πείτε λόγια χωρίς να σκεφτείτε ποια θα είναι τα αποτελέσματα. Η κούραση που θα νιώθετε θα σας αποθαρρύνει από το να αναλάβετε υποχρεώσεις. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 4,19,27,36.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Μια επιπόλαια αντιμετώπιση μπορεί να σας βάλει σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε. Τα πολλά που έχετε να κάνετε σας βοηθούν να μη γυρίζετε συχνά στο παρελθόν. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 6,17,21,33.

ΙΧΘΥΣ:

Μην τα αφήσετε όλα στην τύχη και αφήσετε τις εκκρεμότητες σας να συνεχίζουν να υφίστανται. Ταξινομήστε τα πράγματα και τις καταστάσεις σε θέση που να είστε κερδισμένοι. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 2,14,26,31.

Από την ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 6951106266)

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ