Τα άστρα αποκαλύπτουν… (16 – 22 Μαρτίου) - Karfitsa.gr
Life Style

Τα άστρα αποκαλύπτουν… (16 – 22 Μαρτίου)

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς εκνευρισμό. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 5,14,28,36.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στη δουλειά σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 3,10,25,44.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά , μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου εναλλακτικές μεθόδους που θα έκαναν τα σχέδια σου να προχωρήσουν και αυτοί, με την σειρά τους, θα είναι στο πλευρό σου για να σε βοηθήσουν. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 4,11,29,43.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Εσύ που είσαι μόνος , είναι στο χέρι σου να αποκαλύψεις την έντονη γοητεία που διαθέτεις, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 5,13,28,47.

ΛΕΩΝ

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 12,25,33,48.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες που υπάρχουν στη ζωή σου, αν αποφασίσεις να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου και γίνεις πιο διαλλακτικός. Μπορεί σε μερικά πράγματα να υπάρχουν άμεσες λύσεις και η ισχυρογνωμοσύνη σου να σε κάνει να εθελοτυφλείς. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 9,13,28,47.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ότι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Προχώρα και μην φοβάσαι τίποτα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 25,39,41,46.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φρόντισε να συζητήσεις με το σύντροφό σου, αυτήν την εβδομάδα και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και τους ανεπιθύμητους διαπληκτισμούς στη σχέση σου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 4,18,21,42.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν λύσεις. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 10,28,33,42.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν ίσως θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και… το στόμα σου κλειστό, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 16,24,39,41.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λύσε προβλήματα που αφορούν στον οικογενειακό τομέα, αλλά μην πάρεις ακόμη σημαντικές αποφάσεις. Θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας αυτήν την εβδομάδα και καλό είναι να το εκμεταλλευτείς, για να βάλεις σε μία σειρά τη ζωή σου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 8,13,26,47.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που εκκρεμούν. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα όμως, και έτσι θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 2,28,39,43.

Από την ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 6951106266)

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ