Τα άστρα αποκαλύπτουν… (26/1 – 1/2) - Karfitsa.gr
Life Style

Τα άστρα αποκαλύπτουν… (26/1 – 1/2)

ΚΡΙΟΣ

Κυριαρχεί ο ενεργητικός και δραστήριος χαρακτήρας σας, που δεν θέλει να του τοποθετούνται όρια στις κινήσεις του. Εκμεταλλευτείτε αυτή σας την διάθεση, διότι σας ξεχωρίζει από το γύρω περιβάλλον, δείχνοντας έναν δυναμικό άτομο. Προσοχή, όμως, στα όρια που πρέπει να τεθούν, ώστε να μην φανείτε υπερβολικοί. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,11,22,41.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρακτική σας σκέψη, δεν σας αφαιρεί το δικαίωμα του ρίσκου, εφόσον μπορείτε και φιλτράρετε εκ των προτέρων οποιαδήποτε σκέψη. Μην μπαίνετε επομένως στον διχασμό αν μπορείτε να προτάξετε δυναμικά πρωτότυπες ιδέες σας, βρείτε το θάρρος σας και τολμήστε το. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,14,26,32.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικά σας θέματα, θα πρέπει να μην ξεχνάτε να παρατηρείτε  και τις συμπεριφορές των γύρων σας, οι οποίες μπορούν να σας καθοδηγήσουν στις ενέργειες που πρέπει να πράξετε. Η διαίσθηση σας, είναι ένα στοιχείο που μπορείτε να εμπιστευτείτε, φτάνει να μην βρίσκεστε κάτω υπό έντονη συναισθηματική φόρτιση. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,10,25,41.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι και να εστιάσετε σε θέματα που έχουν σημασία για την προσωπική σας εξέλιξη, παραμερίζοντας περιττές σκέψεις. Η επιφυλακτικότητα σας, είναι αυτή που σας βοηθάει να προστατεύετε τον εαυτό σας, αλλά προσοχή μην είστε περισσότερο από ότι πρέπει, διότι μπορεί να σας κουράσει η υπερβολή. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,11,28,37.

ΛΕΩΝ

Η πρόσχαρη διάθεση, οδηγεί τις συνεργασίες που πρόκειται να συμβούν, σε ένα ιδεατό επίπεδο και να ανοιχτούν νέοι δρόμοι μπροστά σας. Ο κατάλληλος χειρισμός, παίζει σημαντικό ρόλο στην διεκπεραίωση των σχεδίων σας και θα σταθεί σταθμός, για το μέλλον σας. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,11,22,47.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συναντήσεις γενικά θα είναι αρκετά κουραστικές για εσάς, λόγω του ότι σας απασχολούν πολλά θέματα, αλλά θα μπορέσετε να δείτε την θετική τους πλευρά, εφόσον δεν προσκολλάτε τις σκέψεις σας επίμονα σε αυτά. Μπορείτε λοιπόν, να περάσετε ευχάριστα και να χαλαρώσετε λίγο, από τις πολλές ευθύνες που σας συνοδεύουν. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,11,26,45.

ΖΥΓΟΣ

Η συμπόνια που δείχνετε προς τα προβλήματα των αγαπημένων σας προσώπων, εμφανίζει την ευαισθησία του χαρακτήρα σας. Οι συμβουλές σας, θα αποκτήσουν έναν εποικοδομητικό χαρακτήρα, για τα άτομα που αγαπάτε και θα τους βγάλετε από διλλήματα που έχουν το τελευταίο διάστημα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…12,25,31,49.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάπτωση, οφείλεται στις αλλεπάλληλες συγκρούσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν, με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Η εσωτερική αναζήτηση, είναι αυτή που θα σας δώσει την σωστή πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε, για να βρείτε την ισορροπία μέσα σας. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,21,36,48

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση να κάνετε νέες συνεργασίες, σας δίνει την ώθηση να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να φανείτε αντάξιοι, στις απαιτήσεις που θα ζητηθούν. Αδράξτε κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται μπροστά σας και οι κινήσεις τόλμης και θάρρους, θα αυξήσουν την ζωτικότητά σας. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,14,28,44.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά, αισθάνεστε ότι θέλετε να δείξετε την αγάπη σας και τα αληθινά σας συναισθήματα, προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μην αφήσετε την εβδομάδα να πάει χαμένη. Τα δώρα και οι έξοδοι, είναι σε προτεραιότητα για σας και οι στιγμές που θα ζήσετε, θα έχουν διασκεδαστικό χαρακτήρα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,12,33,48.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υποχρεώσεις, σας δημιουργούν άγχος κάποιες φορές και σας προκαλούν οξύθυμη συμπεριφορά. Προσπαθήστε να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά και μην τα έχετε ανάκατα μέσα στο μυαλό σας, διότι σας κουράζει συναισθηματικά και δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε με καθαρότητα σκέψης. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,13,29,47

ΙΧΘΕΙΣ

Η ονειρική ματιά γύρω σας, μπορεί να σας ξεκουράζει βγάζοντας σας από ένα κοινότυπο τοπίο, αλλά ταυτόχρονα αφήνει περιθώρια και στους άλλους, να σας επηρεάσουν. Ο ρομαντισμός σας χαλαρώνει, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να μείνετε μόνοι σας και να σκεφτείτε τι πραγματικά επιθυμείτε. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,11,28,41.

Από την ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 6951106266)

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ