Τα άστρα αποκαλύπτουν… (30/11 – 06/12) - Karfitsa.gr
Χαλαρά

Τα άστρα αποκαλύπτουν… (30/11 – 06/12)

ΚΡΙΟΣ

Οι αλλαγές που θα προκύψουν αυτήν την εβδομάδα, θα κατακλύσουν τη ζωή σου, και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 3,15,34,41.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία και φρόντισε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, προσπαθώντας να λύσεις ολομόναχος τα προβλήματα που σε απασχολούν. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 4,12,31,39.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ότι και αν έρθει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Έφτασε ο καιρός να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε μπορεί να σε κρατάει πίσω στην πορεία της ζωής σου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 5,23,37,43.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γεγονός είναι, πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες, προκλητικές ίσως, ιδέες και αλήθειες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καινούργια πραγματικότητα που σε πλησιάζει. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 1,24,38,40.

ΛΕΩΝ

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή,  που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση, θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Να ξέρεις ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, γιατί περίεργα θα είναι τα συναισθήματα που θα σε διακατέχουν και ανάλογες θα είναι και οι ενέργειές σου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ …6,14,28,42.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις συμπαράσταση από κάποιους ανθρώπους που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα και έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο του επαγγέλματος σου. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις υποθέσεις σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου και εκτίμησε αυτά που έχουν να σου προσφέρουν. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 3,13,27,35.

ΖΥΓΟΣ

Βάλε σχέδια για το μέλλον, και θα έχεις όλους τους καλούς οιωνούς με το μέρος σου. Μην αμελήσεις όμως καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 1,25,33,48.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποκτάς καλύτερη επικοινωνία, και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισε την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ …8,21,26,30.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια εβδομάδα έντασης και εκνευρισμού, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ότι κάνεις, να είναι μετρημένο. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ….7,16,23,42.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είναι μια εβδομάδα εσωτερικής αναγέννησης για εσένα. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση, έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 6,28,39,47.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ότι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα είναι ακόμα τονισμένες και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά θα συμφωνήσουν. Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα, σε κουβέντες που θα κάνεις με το σύντροφό σου. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ …4,15,33,46.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα.  Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις να λύσεις καταστάσεις, που στο παρελθόν παρέμεναν στάσιμες και σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Ότι σκεφτείς, μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα ακούσεις κάποιες ευχάριστες ειδήσεις και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 3,15,33,41.

Από την ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 6951106266)

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ