Τα άστρα αποκαλύπτουν… (8 – 14 Ιουνίου) - Karfitsa.gr
Χαλαρά

Τα άστρα αποκαλύπτουν… (8 – 14 Ιουνίου)

Κριός

Τα πράγματα στην δουλειά γίνονται πολύ καλύτερα και ομαλά. Οι σπουδές και τα διανοητικά είδη εργασίας λαμβάνουν τις περισσότερες ευλογίες. Επίσης, η εβδομάδα είναι καλή για λήψεις αποφάσεων σχετικά με την δουλειά και τις σπουδές σας. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 7,12,34,45.

Ταύρος

Η δουλειά σας προχωράει αρκετά καλά και καλότυχα. Επίσης, λαμβάνετε κάποια μορφή ικανοποίησης από αυτήν. Υπάρχοντα θέματα υγείας θα βελτιωθούν, και γενικά αισθάνεστε πιο δυνατοί και δραστήριοι. Αν έχετε κάποια σταθερή σχέση, μπορείτε να περιμένετε να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 8,13,42,48.

Δίδυμος

Τα αισθηματικά σας μοιάζουν καλά. Γι’ αυτούς που έχουν κάποια σχέση, οι καταστάσεις μέσα στην σχέση θα είναι αρμονικές και χαρούμενες. Οι περισσότερες από τις άλλες πτυχές της ζωής σας, επίσης λαμβάνουν θετικές ενέργειες. Το φλερτ όμως, ίσως να χρειάζεται κάποια προσοχή τόσο κατά την διάρκεια, όσο και στον τρόπο που το προσεγγίζετε. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 9,14,28,44.

Καρκίνος

Τα πράγματα στην δουλειά θα είναι πολύ πιο ήρεμα. Το να είστε στο σπίτι και να ασχολείστε με αυτό σας φέρνει μία αίσθηση εσωτερικής ειρήνης και αρμονίας. Μπορεί όμως να είναι κάπως περίεργα τα πράγματα με τον σύντροφό σας, αλλά κατά πάσα πιθανότητα λόγω δικών τους προβλημάτων και όχι λόγω προβλημάτων μεταξύ σας. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 5,13,34,43.

Λέων

Θα είναι μία πολύ ευχάριστη εβδομάδα για εσάς. Όλες οι όψεις της ζωής σας μπορούν να είναι χαρούμενες και καλότυχες. Η κοινωνική σας και η αισθηματική σας ζωή είναι αυτές που λαμβάνουν τις περισσότερες ευλογίες. Η υγεία σας, μπορεί να χρειάζεται κάποια προσοχή, περισσότερο επειδή έχετε μία τάση σε ατυχήματα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 4,11,37,44.

Παρθένος

Όλα όσα θεωρείτε σημαντικά εξελίσσονται καλά .Ανάμεσα σε αυτά και τα οικονομικά. Εν τούτοις, φροντίστε να εστιάζετε στις οικονομικές ευλογίες που έχετε και που λαμβάνετε και όχι στα έξοδα και τις υποχρεώσεις που έχετε. Αν το κάνετε, ακόμα περισσότερες ευλογίες θα σας έρθουν. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 9,15,37,41.

Ζυγός

Λίγο άγχος ή λίγη αποθάρρυνση μπορεί να λάβετε από τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους, αλλά η αποφασιστικότητά σας και η αυτοπεποίθησή σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση για να επηρεαστούν. Οι δουλειές που έχουν μεγάλη επαφή με πελάτες θα είναι οι πιο πολυάσχολες και καλότυχες. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 8,17,31,48.

Σκορπιός

Υπάρχει μία καλοτυχία στα οικονομικά σας. Επίσης η διαίσθησή σας είναι σε καλή κατάσταση. Παλιά οικονομικά ή επαγγελματικά σας σχέδια που τα έχετε παρατήσει μπορεί να αρχίσουν και πάλι να μοιάζουν εφικτά. Προβλήματα στις επικοινωνίες είναι πολύ πιθανό να συμβούν. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 6,12,37,42.

Τοξότης

Μερικές αρνητικές φήμες μπορεί να φτάσουν σε εσάς. Αλλά το μυαλό σας είναι αρκετά καθαρό για να αναγνωρίσει είτε ότι είναι αβάσιμες, είτε ότι είναι παρά-τραβηγμένες. Η καλοτυχία σας και η αυτοπεποίθησή σας είναι επίσης πολύ ισχυρές, και έτσι τα περισσότερα πράγματα προχωράνε καλά και εύκολα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 4,13,41,47.

Αιγόκερως

Έχετε μία τάση για απαισιοδοξία. Αν αυτό είναι κάτι συνηθισμένο στην ζωή σας, τότε μπορεί να το νιώσετε πιο ισχυρά. Αλλά αν μπορέσετε να το ξεπεράσετε έστω και λίγο, θα δείτε ότι τα περισσότερα θέματα της ζωής σας εξελίσσονται καλά. Η δουλειά ακόμα περισσότερο. Αν η δουλειά σας έχει σχέση με την τέχνη ακόμα περισσότερο. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 2,17,31,45.

Υδροχόος

Νοιώθετε πιο ήρεμοι, πιο ισορροπημένοι και πολύ πιο εμπνευσμένοι. Κάθε δουλειά ή χόμπι που χρειάζεται έμπνευση και ευστροφία μπορεί να έχει αισθητά μεγάλη πρόοδο. Η διαίσθησή σας όμως δεν είναι και πολύ αξιόπιστη, οπότε χρησιμοποιείστε το μυαλό σας στην θέση της, όποτε αυτό μπορεί να γίνει. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 6,19,37,43.

Ιχθείς

Η ενέργεια έχει αρχίσει να ενισχύεται για όλους , η δική σας θα είναι πολύ ισχυρή και με λίγες παρενέργειες, αν έχει οποιαδήποτε. Ανάμεσα στα άλλα οφέλη, μπορεί να βελτιωθεί και η αισθηματική σας ζωή. Η δουλειά επίσης λαμβάνει θετικές επιρροές. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 7,16,28,41.

Από την ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 6951106266)

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ