Τα άστρα αποκαλύπτουν… (9 – 15 Φεβρουαρίου) - Karfitsa.gr
Life Style

Τα άστρα αποκαλύπτουν… (9 – 15 Φεβρουαρίου)

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά από τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό, θα μείνουν πίσω σου και θα ανακουφιστείς σε μεγάλο βαθμό . Γενικά, με λίγη ηρεμία και καλή διάθεση, μπορείς να πετύχεις όσα θέλεις χωρίς να νιώθεις ένταση και νεύρα. Κυρίως απόφυγε τις βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,11,21,42.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε έχει πιάσει ένα παράπονο σχετικά με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και αναρωτιέσαι ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά θέλουν το καλό σου. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που σου χαλάνε τη διάθεση και σου προκαλούν εκνευρισμό. Άλλωστε, θα διαπιστώσεις ότι αυτοί που σε νοιάζονται είναι αρκετοί για να αισθάνεσαι καλά και κάποιοι είναι όντως περιττοί και πρέπει να τους απομακρύνεις. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,12,36,44.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και σε μια διάθεση να κάνεις όσα σκέφτεσαι άμεσα. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τα βάλεις σε μια σειρά, γιατί όλα δεν γίνονται σε μία στιγμή, αλλά να μη χάσεις την καλή σου διάθεση και τη θέληση να τακτοποιήσεις όλα σου τα θέματα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,14,23,48.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια πολύ δυναμική εβδομάδα για εσένα,   θα πάρεις την απόφαση να λύσεις αρκετά θέματα και κυρίως να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις με ανθρώπους που δεν σου κάνουν. Μυστικά και ψέματα θα βγουν στην επιφάνεια. Δείξε την κατάλληλη προσοχή και αντιμετώπισε τα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,13,25,34.

ΛΕΩΝ

Αυτή θα είναι μια εβδομάδα  επαφών και επικοινωνίας για εσένα. Μπορείς να μιλήσεις με όποιον θέλεις για διάφορα ζητήματα και να βρεις μεγάλη κατανόηση. Άλλωστε χρειάζεσαι λίγη ψυχική συμπαράσταση σε όσα σε απασχολούν, ώστε να ηρεμήσεις. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,13,36,44.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν θέματα από το παρελθόν,  που επανέρχονται στη ζωή σου και ζητούν επιτακτικά μία λύση. Μη δίνεις άλλη αναβολή, για να ηρεμήσεις επιτέλους από το άγχος που σου προκαλούν. Βάλε μια σειρά και κάνε όσα περισσότερα μπορείς, βάζοντας όλες σου τις δυνάμεις για να τα τελειώσεις. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,13,24,31.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια γεγονότα ίσως θα σε ξαφνιάσουν. Μην υποκύψεις σε αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις και δείξε περισσότερη ψυχραιμία. Χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο για να χειριστείς τα γεγονότα και να τα στρέψεις προς το συμφέρον σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,10,36,41.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ενέργεια που έχεις είναι πολύ μεγάλη και σε συνδυασμό με τις ικανότητές που διαθέτεις, θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά θέματα και να τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώσεις ακόμα, γιατί οι τομείς που θέλουν δουλειά είναι αρκετοί και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαύεσαι. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,17,32,48.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ θετική για εσένα, και θα το καταλάβεις πολύ σύντομα στη διάρκειά της, καθώς η αισιοδοξία για κάποια ζητήματα που έμεναν στάσιμα επανέρχεται και σου φτιάχνει τη διάθεση. Εκμεταλλεύσου την και όλα θα τα καταφέρεις!!! ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,17,22,43.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετό άγχος και ένταση έχει η εβδομάδα για εσένα, με συνεχόμενες τρικλοποδιές. Δυστυχώς, πρέπει να εγκλιματιστείς δραστικά σε αυτή την κατάσταση και να μάθεις να τη χειρίζεσαι όσο καλύτερα γίνεται. Μόνο έτσι δεν θα χαλάς τη διάθεσή σου και δεν θα αφήνεις τον εκνευρισμό να σε κυριεύει. Προσοχή σε ποιους ξεσπάς γιατί τα δικά σου άτομα δεν φταίνε σε τίποτα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,14,31,46.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα σχέδιά σου προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει,  Όταν θέλεις κάτι πολύ, το πετυχαίνεις ότι κι αν γίνει, χάρη στις ικανότητες αλλά και το πείσμα σου, που δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…12,36,39,47.

ΙΧΘΕΙΣ

Η επαφή με δικά σου άτομα θα χαρακτηρίσει αυτή την εβδομάδα. Είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις στους δικούς σου για όσα σε απασχολούν και να λύσεις ίσως και κάποια οικογενειακά θέματα, που σας έχουν απομακρύνει. Μην διστάσεις να ανοίξεις την καρδιά σου. Θα βρεις την ανταπόκριση και την κατανόηση, που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα. ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,15,36,42.

Από την ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 6951106266)

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ