Τα «Εκατό Χρόνια Μοναξιάς», του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, έρχονται στο Netflix - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτισμός

Τα «Εκατό Χρόνια Μοναξιάς», του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, έρχονται στο Netflix

Η τηλεοπτική πλατφόρμα Netflix κατόρθωσε να αγοράσει τα δικαιώματα του εμβληματικού μυθιστορήματος «Εκατό Χρόνια Μοναξιάς» του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, ο οποίος όσο ζούσε αμφέβαλε ότι η ιστορία αυτή μπορεί να αναπλασθεί σε σενάριο για ταινία.

Όμως σήμερα οι καιροί έχουν αλλάξει και οι δύο γιοί του συγγραφέα Ροδρίγο και Γκονσάλο Γκαρσία, δέχθηκαν να μεταφέρει το Netflix το διάσημο μυθιστόρημα σε επεισόδια μιας τηλεοπτικής σειράς.

Η σειρά θα γυρισθεί στα ισπανικά, σύμφωνα με την θέληση του Νομπελίστα συγγραφέα, που συμπίπτει όμως και με τη βούληση της πλατφόρμας, η οποία με δεδομένο την επιτυχία που είχαν οι σειρές «Narcos» και η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Roma», θέλει να προτείνει στο κοινό άλλη μία παραγωγή της στα ισπανικά.

Η τηλεοπτική πλατφόρμα διαβεβαιώνει πως οι ηθοποιοί, που θα ενσαρκώσουν τους ήρωες του κλασσικού αυτού μυθιστορήματος στην οθόνη, θα είναι αποκλειστικά ταλαντούχοι Λατινοαμερικάνοι και τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κολομβία. «Γνωρίζουμε πως θα είναι μαγικό και πολύ σημαντικό για την Κολομβία και τη Λατινική Αμερική, όμως το μυθιστόρημα είναι παγκόσμιο», δήλωσε ο αντιπρόεδρος παραγωγών στα ισπανικά του Netflix, Φρανσίσκο Ράμος.

Το «Εκατό χρόνια μοναξιάς» θα είναι η δέκατη τηλεοπτική παραγωγή του, μετά τη σκηνοθεσία σε επεισόδια των «Σοπράνος», «Δύο μέτρα κάτω από τη γη», «The Affair», «Carnivale» και «Blue», μία διαδικτυακή σειρά του 2012-14 που, επίσης, ήταν παραγωγός.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ