Τα επόμενα 24ωρα η απόφαση του Αρείου Πάγου για τον Κουφοντίνα - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

Τα επόμενα 24ωρα η απόφαση του Αρείου Πάγου για τον Κουφοντίνα

Τα αμέσως επόμενα 24 ώρα αναμένεται η απόφαση του ΣΤ´ Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου για το αν θα αναιρεθεί ή όχι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου που απέρριψε την χορήγηση 7ης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Υπόψιν του Ποινικού Τμήματος που συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών,τέθηκε τόσο το υπόμνημα του Δημήτρη Κουφοντίνα όσο και η εισήγηση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, η οποία άσκησε και την αναίρεση.

Κατά την Ανώτατη Εισαγγελική λειτουργό το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου πρέπει να αναιρεθεί διότι και οι πολυισοβίτες δικαιούνται άδεια.

Η κα Δημητρίου επικαλείται παλιότερες γνωμοδοτήσεις από το 1993 μέχρι και το 2011 της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και δημοσίευση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Παναγιώτη Μπρακουμάτσου,σύμφωνα με τις οποίες ο νόμος δεν εξαιρεί τους πολυισοβίτες εφόσον έχουν εκτίσει συγκεκριμένο χρόνο κράτησης.

Σε περίπτωση που γίνει δεκτή η αναίρεση το θέμα θα κριθεί εκ νέου από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου με νέα σύνθεση.

Όση ώρα πάντως συνεδρίαζε το Ποινικό Τμήμα ισχυρή αστυνομική δύναμη βρισκόταν έξω από το χώρο της συνεδρίασης αλλά και πέριξ του Αρείου Πάγου.

Πηγή: enikos.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ