Τα πιο ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη: Τι άλλαξε στην κατάσταση υγείας του - Karfitsa.gr
Life Style

Τα πιο ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη: Τι άλλαξε στην κατάσταση υγείας του

Μία μεγάλη μάχη να επανέλθει στην κανονική ζωή που είχε μέχρι και το τροχαίο ατύχημα που βίωσε πριν από ενάμιση χρόνο, και λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή, δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης.

Ο γνωστός παρουσιαστής, περνώντας ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην εντατική, που στη συνέχεια υποβλήθηκε σε μία σειρά δύσκολων χειρουργικών επεμβάσεων, κατάφερε να βγει νικητής και από το σπίτι του πλέον, προσπαθεί να πατήσει ξανά στα πόδια του, ακολουθώντας ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας. Νέα στοιχεία για τη σημερινή του κατάσταση, μας δίνει το ΑmeaCare.gr, όπου κάνει εκτενή αναφορά, για τις εξελίξεις της υγείας του. Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο εν λόγω site, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, με τη βοήθεια διακεκριμένου εργοθεραπευτή, παλεύει να επανέλθει στην καθημερινότητά του.  Έχει πάρει κάποια κιλά. Συνολικά οκτώ. Αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στην διατροφή που του παρέχεται. Μια διατροφή με πρωτεΐνη και τροφές που βοηθούν στην ανάπτυξη του μυϊκού ιστού του.

Σημαντικό είναι ότι ανταποκρίνεται πολύ καλά στην εργοθεραπεία του. Αυτό σημαίνει πώς σιγά σιγά λειτουργεί ανεξάρτητα σε κάποιες από τις συνήθειες του. Παρόλα αυτά όμως, όπως αναφέρει το ιατρικό ρεπορτάζ, συνεχίζει να έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στο κεφάλι του, που οι γιατροί παλεύουν να το επαναφέρουν στην κατάσταση αλλά και την εικόνα που είχε πριν το τροχαίο στην παραλιακή.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ