ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με ειρωνικά σχόλια αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της συνέντευξης του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, που δόθηκε στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ, το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο απέφυγε να δώσει απαντήσεις στα σοβαρά ερωτήματα που έθεσε για την κυβερνητική πολιτική, ενώ και τα πολιτικά κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης (ΚΙΝΑΛ, Ένωση Κεντρώων) σχολίασαν ποικιλοτρόπως.

Με ανακοίνωσή του, το Μέγαρο Μαξίμου υποστήριξε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να προχωρήσει σε νέες μειώσεις μισθών, συντάξεων και σε απολύσεις, να αμνηστεύσει τους φοροφυγάδες, να υπονομεύσει τα εργασιακά δικαιώματα και την εργατική νομοθεσία, να προσφύγει εκ νέου στο ΔΝΤ κ.ά.

Από την πλευρά τους οι ΑΝΕΛ, δια του εκπροσώπου τους, Θεόδωρου Τοσουνίδη, αντιδρούν στις αναφορές του κ. Μητσοτάκη για το «τζάμπα μάγκας», ως προς το θέμα της στάσεως του κ. Καμμένου στη Συμφωνία των Πρεσπών και επιτίθενται έντονα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ισχυριζόμενοι ότι κανένας Έλληνας δεν θα του εμπιστευτεί την Ελλάδα.

Το ΚΙΝΑΛ σημειώνει ότι δεν άκουσε κάποια αναφορά από τον κ. Μητσοτάκη στα θέματα του σύγχρονου κράτους πρόνοιας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, ότι αμφισβήτησε εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις και συμπλήρωσε πως «είναι ώρα για προοδευτικές λύσεις για τη διακυβέρνηση της χώρας και αυτές μόνο η ισχυρή εντολή στο Κίνημα Αλλαγής μπορεί να διασφαλίσει».

Πηγή: liberal.gr

Σχολιάστε