Τα 5 βασικά πλεονεκτήματα της online ασφάλειας αυτοκινήτου - Karfitsa.gr
Επιχειρήσεις

Τα 5 βασικά πλεονεκτήματα της online ασφάλειας αυτοκινήτου

Η online ασφάλεια αυτοκινήτου χαρακτηρίζεται από πολλά πλεονεκτήματα και απολύτως κανένα μειονέκτημα σε σχέση με τα συμβατικά συμβόλαια.

Θα έχεις ακούσει τον όρο «direct ασφάλεια αυτοκινήτου». Πρόκειται για τις online ασφάλειες αυτοκινήτου, δηλαδή τα συμβόλαια που σχεδιάζεις μόνος σου μέσω του διαδικτύου και τα αγοράζεις άμεσα.

Δες τα 5 βασικά πλεονεκτήματα της online ασφάλειας αυτοκινήτου:

1. Άμεση
Η ταχύτητα και η αμεσότητα μίας online ασφάλειας αυτοκινήτου είναι η επανάσταση του ασφαλιστικού κλάδου που ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί. Μπορείς μέσα σε ελάχιστο χρόνο να βρεις την online ασφάλεια αυτοκινήτου που πάντα ήθελες, να την πληρώσεις και σε λιγότερο από μία μέρα να την έχεις ενεργοποιημένη.

2. Οικονομική
Συνώνυμο της online ασφάλειας αυτοκινήτου είναι η οικονομία. Ο λόγος είναι απλός, αγοράζεις απευθείας την online ασφάλεια αυτοκινήτου σου από την εταιρεία χωρίς να παρεμβάλλονται τρίτοι. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει το κόστος της προμήθειας που θα έπρεπε να μετακυλήσει στον τελικό καταναλωτή, δηλαδή εσένα.

3. Άνετη
Δεν χρειάζεται να τρέχεις σε κάποιο γραφείο για να παραλάβεις το συμβόλαιο της online ασφάλειας αυτοκινήτου ή να περιμένεις να κάνεις ανανέωση του τη Δευτέρα το πρωί. Όλα τα κάνεις από τον χώρο που εσύ θες, την ώρα που θες, άνετα γρήγορα και χωρίς μετακινήσεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι την άδεια του αυτοκινήτου, μία πιστωτική κάρτα και ένα email.

4. Αξιόπιστη
Εάν είσαι σκεπτικός για τις διαδικτυακές αγορές καλύτερα να το ξεχάσεις. Οι online ασφάλειες αυτοκινήτου είναι αξιόπιστες από τη στιγμή που θα γίνουν από μεγάλους aggregators ή την ίδια την εταιρεία. Επιπλέον οι καλύψεις που σου προσφέρουν είναι ακριβώς ίδιες με τις συμβατικές ασφάλειες και δεν στερούνται απολύτως τίποτα. Η μόνη τους διαφορά είναι πως έρχονται στο email σου, είναι πιο οικονομικές και τις σχεδιάζεις εσύ.

5. Εξατομίκευση
Και μιλώντας για σχεδιασμό, ας πάμε στο τελευταίο και μεγαλύτερο πλεονέκτημα των online ασφαλειών αυτοκινήτου, τη δυνατότητα του προσωπικού σχεδιασμού. Οι online ασφάλειες αυτοκινήτου είναι αποκλειστικά εξατομικευμένα συμβόλαια που σου δίνουν εάν πλήθος επιλογών για τις καλύψεις, τις τιμές και τον τρόπο ασφάλισης σου. Η δύναμη τους κρύβεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες σου και δεν υπάρχει απολύτως κανένας περιορισμός για το τι μπορεί να σου προσφέρει μία online ασφάλεια αυτοκινήτου!

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ