Τελευτάια ευκαιρία για να δεις τον Enrique Iglesias στη Θεσσαλονίκη: Νέες θέσεις μετά το sold out με τιμή εισιτηρίου από 39€ - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Τελευτάια ευκαιρία για να δεις τον Enrique Iglesias στη Θεσσαλονίκη: Νέες θέσεις μετά το sold out με τιμή εισιτηρίου από 39€

Η διοργανώτρια εταιρία  σε συνεννόηση με το χώρο διεξαγωγής της συναυλίας, εξασφάλισε και διαθέτει προς πώληση, έναν επιπλέον αριθμό θέσεων με τιμές εισιτηρίων από 39€ μέχρι εξαντλήσεως τους.

Ο Enrique Iglesias έρχεται ι για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο PAOK Sports Arena!

Ο Enrique Iglesias παραμένει μια εμβληματική φιγούρα που κατατάσσεται μεταξύ των πιο ισχυρών τραγουδιστών της σύγχρονης pop μουσικής, προκαλώντας έντονα συναισθήματα κάθε φορά που εμφανίζεται στη σκηνή.

Για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του στην Ελλάδα, το Latin αστέρι θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για μια μεγαλειώδη συναυλία στο PAOK Sports Arena, έχοντας προκαλέσει φρενίτιδα σε εκατομμύρια ανθρώπους καταλαμβάνοντας μια θέση στην καρδιά τους.

“Bailamos”, “Rhythm Divine” ή “Be With You” και οι τελευταίες επιτυχίες όπως: Duele El Corazon, Subeme La Radio, El Baño, Move To Miami ή το τελευταίο I Do not Dance (Without You) είναι στην κορυφή των δημοφιλέστερων charts σε όλο τον κόσμο.

Στις μέρες μας κανένας άλλος καλλιτέχνης της pop μουσικής δεν πραγματοποιεί τόσες πολλές επιτυχίες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ακόμη και όποιος γνωρίζει ελάχιστα για τη σύγχρονη μουσική σκηνή είναι σε θέση να τραγουδήσει μια από τις μελωδίες του. 

Ο Enrique θεωρείται ο πρεσβευτής της σύγχρονης pop κουλτούρας του 21ου αιώνα.

Η περιοδεία του Enrique Iglesias “All The Hits Live” περιλαμβάνει ένα σύγχρονο stage και πολλά ειδικά εφέ με δυο σκηνές συνολικού εμβαδού 600m2, ένα φωτεινό τείχος LED των 500m², που σημαίνει δύο φορές περισσότερο φως και πυροτεχνικά εφέ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

27 Οκτωβρίου 2019

Ώρα Έναρξης: 20:00

Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ.

 

Τιμές Εισιτηρίων:

Τιμές εισιτηρίων από 39€ 

 

Προπώληση Εισιτηρίων:

H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ συνεχίζεται για νέες θέσεις που προέκυψαν σε συνεννόηση με το χώρο διεξαγωγής από τη VIVA.GR

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ